Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Προσπάθησαν να πουλήσουν στον τύπο καυτές προσωπικές φωτογραφίες Ελένης-Ματέο!

Σοκαρίστηκε η Ελένη Μενεγάκη όταν έμαθε πως κάποιος προσπαθεί να πουλήσει φωτογραφίες πολύ προσωπικών της στιγμών από τις διακοπές της με το Ματέο. Με μία επιστολή απαγορεύει τη δημοσίευσή τους

Σοκαρίστηκε η Ελένη Μενεγάκη όταν έμαθε πως κάποιος προσπαθεί να πουλήσει φωτογραφίες πολύ προσωπικών της στιγμών από τις διακοπές της με το Ματέο. Με μία επιστολή απαγορεύει τη δημοσίευσή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, τις εν λόγω φωτογραφίες τις τράβηξε ένας πολύ κοντινός άνθρωπος της Ελένης Μενεγάκη, τον οποίο γνωρίζει από μικρή. Στη συνέχεια με κάποιο τρόπο αυτές οι καυτές φωτογραφίες κλάπηκαν από τη φωτογραφική μηχανή αυτού του ατόμου.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε δύο σημεία. Στο ένα βρίσκεται η Ελένη με τον Ματέο σε σκάφος. Ο ίδιος είναι με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι του, ξαπλωμένος με την Ελένη Μενεγάκη πάνω του, να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει.

Το δεύτερο σημείο, είναι ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που βρέθηκε το καλοκαίρι το ζευγάρι. Οι δυο τους είναι πάνω στο κρεβάτι του δωματίου, η Ελένη φοράει μαγιώ και είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, αφού φιλιούνται και αγκαλιάζονται.

Το πρώτο δημοσιογραφικό γραφείο που απευθύνθηκε ο άνθρωπος που έχει τις φωτογραφίες στα χέρια του, για να τις πουλήσει, είναι αυτό της εταιρείας Imaco, του Πέτρου Κωστόπουλου. Όταν ο ίδιος τις είδε κατάλαβε πως πρόκειται για πολύ προσωπικές στιγμές της κουμπάρας του Ελένης Μενεγάκη και αμέσως άνθρωποι της συντακτικής του ομάδας τις έστειλαν σε συνεργάτες της Ελένης ώστε να τις δείξουν στην ίδια και να μάθει τι γίνεται.

Η Ελένη Μενεγάκη όταν είδε τις φωτογραφίες, σοκαρίστηκε και αμέσως προσπάθησε να σταματήσει το οποιοδήποτε δημοσιογραφικό γραφείο θελήσει να προχωρήσει σε δημοσίευσή τους, στέλνοντας μία επιστολή με την υπογραφή της.

Στην επιστολή γράφει πως πρόκειται για κλεμμένο φωτογραφικό υλικό και αν κάποιος προχωρήσει σε δημοσίευσή του 
θα προβεί σε μηνύσεις.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε