Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πρόστιμο μαμούθ για το γάμο στις Σπέτσες. Τι λέει ο δήμαρχος στο TLIFE!

Πρόστιμο μαμούθ για το γάμο στις Σπέτσες. Τι λέει ο δήμαρχος στο TLIFE!

Μία αυθαίρετη εξέδρα ήταν αρκετή για να αμαυρώσει τον παραμυθένιο γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας. Το TLIFE επικοινώνησε με τον δήμαρχο Σπετσών, κύριο Κονταξάκη ο οποίος μας εξήγησε τι συνέβη.

Όλα ωραία και όλα καλά με τον παραμυθένιο γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας. Μέχρι που ήρθε στο φως μια καταγγελία για τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, κύριου Ιωάννη Κούτση σχετικά με την αυθαίρετη εξέδρα των 1000τμ. Η εξέδρα που είχε στηθεί για να μας χαιρετούν οι λαμπεροί καλεσμένοι όλο χάρη, δεν είχε άδεια.

Έπειτα λοιπόν από καταγγελία, ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει το πρόστιμο μαμούθ των 296. 059.24€. Το TLIFE επικοινώνησε με τον κύριο Κονταξάκη, δήμαρχο των Σπετσών, ο οποίος μας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

”Ήταν μια μεταλλική εξέδρα που στήθηκε όπως και στις συναυλίες. Μια προσωρινή κατασκευή η οποία τώρα έχει μαζευθεί. Η πολεοδομία Πειραιώς ήρθε να κάνει αυτοψία μετά από καταγγελία και τώρα ο ιδιοκτήτης θα κάνει κάποιες ενστάσεις για προσαρμογή του προστίμου. Δεν γνωρίζω ποιος έκανε την καταγγελία κάποιος κακοήθης προφανώς. Δεν είναι της δικής μου αρμοδιότητας. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε και νομίζω ότι το πετύχαμε, ήταν η πρωτόγνωρη παγκόσμια διαφήμιση του νησιού μου και η ανέξοδη τουριστική προβολή. Αυτό με ενδιέφερε και δεν ασχολούμαι με μικρότητες”, δηλώνει.

Ο λογαριασμός που εστάλη στον ιδιοκτήτη του κτήματος, όπως τον δημοσίευσε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε