Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Προτεραιότητα έχει η οικογενειακή της ζωή!

Προτεραιότητα έχει η οικογενειακή της ζωή!
Μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή βιώνει η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Lopez παράλληλα με την επαγγελματική της πορεία.
Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η ίδια στο αμερικάνικο «OK», έχει περισσότερο προσωπική ζωή τώρα. «Αυτό το κομμάτι της ζωής μου έχει αλλάξει. Δεν θέλω να είμαι πια εκείνο το άτομο.», τονίζει η σταρ για την έντονη επαγγελματική της δραστηριότητα στο παρελθόν. «Ξεκινάς νέα με αισιοδοξία, θέλοντας να γίνεις ηθοποιός και τραγουδίστρια. Μετά το πραγματοποιείς και είναι τέλεια για λίγο αλλά μετά έχεις την επιτυχία κι αρχίζουν άλλα πράγματα να γίνονται πιο σημαντικά.»
Τον Ιούνιο η Jennifer θα γιορτάσει την 6η επέτειο γάμου της με τον Marc Anthony. Η οικογενειακή ευτυχία τους συμπληρώθηκε μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, Max και Emme, που είναι δύο ετών. Ταυτόχροναόμως, η σέξι ερμηνεύτρια της διεθνούς ποπ σκηνής είναι μία εργαζόμενη μητέρα. «Πρέπει να ξέρεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα. Για μένα, η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα και όλα τα υπόλοιπα έρχονται μετά.» λέει η επιτυχημένη τραγουδίστρια.
Όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα, μία νέα κινηματογραφική ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες τον Απρίλιο με τον τίτλο «The Back-Up Plan». Επίσης, μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει η καινούρια της δισκογραφική δουλεία που θα λέγεται «Love».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε