Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πρώτο ραντεβού; Συνάντηση με τον πρώην; Λίγο πριν το σεξ; 6 hot καταστάσεις και τι να φορέσεις…

Πρώτο ραντεβού; Συνάντηση με τον πρώην; Λίγο πριν το σεξ; 6 hot καταστάσεις και τι να φορέσεις…

Πόσες φορές έχεις βρεθεί σε υστερία, σε πανικό που δεν ξέρεις τι να φορέσεις ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα του περάσεις το μήνυμα που θέλεις..

Κακά τα ψέματα μπορεί να ντυνόμαστε για εμάς ώστε να νιώθουμε όμορφες και να γεμίζουμε με αυτοπεποίθηση, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα υπάρχει η επιθυμία να αρέσουμε στα αγόρια. Είναι αυτές οι στιγμές από το απλά να επιβεβαιωθείς μέχρι το να ερωτευτείς παράφορα… Ό, τι κι αν συμβεί από τα δύο συμπεριλαμβάνει ρούχα.

Οπότε το τι θα φορέσεις είναι πάντα κρίσιμο στο πως φαίνεσαι αλλά και τι μηνύματα στέλνει αυτό που φοράς. Άλλωστε οι στιλιστικές επιλογές δείχνουν πολλά για την προσωπικότητα και την αισθητική του κάθε ανθρώπου. Κι αν μου πεις πως δεν κρίνεις τους άλλους από το ντύσιμo τους θα σου πω πως πολύ καλά κάνεις κι αυτό είναι το υγιές αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας μία εντύπωση του τι είναι και τι αρέσει στον άλλο/η την βγάζεις.

Είναι μία απόφαση και το τι θα φορέσεις που την παίρνουμε καθημερινά άλλοτε με περισσότερη αγωνία κι άλλοτε ως ρουτίνα αφού πρέπει κάτι να φορέσεις για να βγεις έξω από το σπίτι σου. Φαντάσου λοιπόν τι γίνεται όταν ο προορισμός που έχεις να πας περιέχει άντρα! Είναι εκείνες οι στιγμές που απλά ό,τι κι αν έχεις μέσα στην ντουλάπα σου, όσο καλά κι αν γνωρίζεις από μόδα, όσο στιλάτη κι αν είσαι, την εμπλοκή σου θα την πάθεις.

Το TLIFE ως γένους θηλυκού κατανοεί τη φύση σου και σου δίνει μερικές ιδέες και tips για 5 διαφορετικές καταστάσεις με πρωταγωνιστή το αγόρι σου ώστε να του δώσεις το σωστό μήνυμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε