Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πρωτότυπα πιάτα για όλη την εβδομάδα! Τι θα μαγειρέψεις σήμερα;

Έχεις γίνει hacker του διαδικτύου και αναζητάς τις πιο πρωτότυπες συνταγές. Γιατί η μαγειρική είναι δημιουργία και θέλει πάντα έξυπνες ιδέες για να αισθάνεσαι πως πειραματίζεσαι και εξελίσεσαι.

Έχεις γίνει hacker του διαδικτύου και αναζητάς τις πιο πρωτότυπες συνταγές. Γιατί η μαγειρική είναι δημιουργία και θέλει πάντα έξυπνες ιδέες για να αισθάνεσαι πως πειραματίζεσαι και εξελίσεσαι. Κάναμε όλη την αναζήτηση για εσένα και σου φτιάξαμε ένα ξεχωριστό μενού για ολόκληρη την εβδομάδα.

Κάνε κλικ επάνω στις συνταγές και δες πως θα τις ετοιμάσεις. Μπορείς να τις κατεβάσεις και στον υπολογιστή σου, στο αρχείο με τις αγαπημένες σου συνταγές.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Είναι γρήγορο είναι πικάντικο και γευστικό. Συνόδευσέ το με ένα πεντανόστιμο ντιπ και λάχανο! Θα το λατρέψεις! Μην σε φοβίζει ο συνδυασμός… αρκεί να διαλέξεις ένα τρυφερό φιλέτο κοκκινόψαρου!

ΤΡΙΤΗ

Τηγάνισέ τα και πρόσφερέ τα ζεστά. Η μους κοτόπουλου στο εσωτερικό τους είναι μοναδική. Εγγύηση για όλο το αποτέλεσμα φυσικά ο Master Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος που υπογράφει και τη συνταγή…

ΤΕΤΑΡΤΗ

Θα βρεις φρέσκιες αγκινάρες στη λαϊκή και το μανάβικό σου. Και τι πιο κλασικό από αγκινάρες αλά πολίτα. Λεμονάτη γεύση με άρωμα από φρέσκο άνηθο. Θα το ετοιμάσεις εύκολα και θα “την πεις” και στη μαμά που σε κατηγορεί ότι δεν έμαθες τίποτα τόσα χρόνια στο πλευρό της.

Δες στο TLIFE ιδέες για όλη την εβδομάδα

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε