Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρόβα νυφικού για την Δούκισσα Νομικού! Δες φωτογραφίες

Η παρουσιάστρια του “Life&Style” ντύθηκε νυφούλα και μίλησε για το γάμο και τον έρωτα…

Για τις ανάγκες του περιοδικού “Νύφη” φωτογραφήθηκε η Δούκισσα Νομικού και μίλησε για όλους και για όλα. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του “Life&Style” έκανε πρόβα νυφικού και αποκάλυψε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη.

 

Για το γάμο η Δούκισσα δήλωσε: “Δεν έχω σκεφτεί κάτι ιδιαίτερο, τον ιδανικό γάμο, τον έχω φανταστεί σαν ένα μεγάλο πάρτυ, όπου εγώ και οι φίλοι μου θα το διασκεδάσουμε” και συμπλήρωσε: “Δεν με ενδιαφέρει πως θα γίνει η πρόταση, αλλά θέλω να γίνει από έναν άνθρωπο που θα αγαπώ πολύ και θα με αγαπήσει κι εκείνος”.

 

Στην ερώτηση αν της έχουν κάνει επίσημη πρόταση, απάντησε το εξής: “Επίσημη πρόταση όχι, αλλά αστείες κουβέντες ανάμεσα σε φίλους για πλάκα, ναι, πολλές φορές”.

 

Υπάρχει, όμως, ιδανικός άντρας;

 

Δεν υπάρχουν καλούπια, δεν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που ταιριάζουν σε εμάς. Για εμένα ιδανικός άντρας είναι αυτός που είναι αληθινός άντρας με πολύ χιούμορ, που θα με κάνει να γελάω και να διασκεδάζω…”, είπε η Δούκισσα και πρόσθεσε πως αυτό που την γοητεύει είναι: “Να είναι θαρραλέος, τολμηρός, δυναμικός και με χιούμορ. Μπορεί ακόμη να με γοητεύσει ένα χαμόγελο, ένα μυστηριώδες βλέμμα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε