Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πρόβα νυφικού για την Βίκυ Καγιά!

Στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη βρέθηκε το απόγευμα η Βίκυ Καγιά για την τελευταία πρόβα νυφικού, λίγο πριν το γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη.

Λίγες πριν ντυθεί νυφούλα και ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο ατελιέ της αδελφής του για την τελευταία πρόβα νυφικού.

 
Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να κάνει ένα γάμο χαμηλών τόνων, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο την ερχόμενη Κυριακή. Το ζευγάρι επέλεξε να μην δόσει μεγάλη δημοσιότητα στο γάμο του, αλλά η Βίκυ υποσχέθηκε να οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι το Δεκέμβη για να γιορτάσουν με όλους τους φίλους τους.
 
Λίγο πριν γίνει ο γάμος όμως, η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με τις τελευταίες λεπτομέρειες και να
περάσει από το ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, αδελφής του μέλλοντα συζύγου της για κάνει την τελευταία πρόβα νυφικού και να κεράσει όπως είπε στο STAR, όλο τον κόσμο που εργάστηκε για τον γάμο της κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. “Ηρθαμε να ευχαριστήσουμε τις μοδίστρες και τον κόσμο που εργάστηκε για εμάς τελευταία στιγμή. Οι πρόβες; Εγιναν κάτι νύχτες, κάτι μέρες που δεν δούλευα, σε τέτοιο στιλ πάντως”, είπε χαρακτηριστικά.
 
Το γνωστό μοντέλο κέρασε ξεροτήγανα, τόσο το προσωπικό του ατελιέ, όσο και τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν έξω από τον χώρο, αναφέροντας ότι θέλησε να δώσει ένα παραδοσιακό χρώμα στο γάμο της, που αν και δεν γίνεται όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί, αποτελεί επιλογή της. “Είμαστε από την Κρήτη και γι’ αυτό φτιάξαμε και ξεροτήγανα. Εμένα το όνειρό μου ήταν να παντρευτώ στα Χανιά αλλά επειδή χάσαμε τον παππού πρόσφατα, αυτό δεν γινόταν. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που τα κάνουμε όλα πολύ μαζεμένα και πολύ οικογενειακά. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι πολύ χαμηλών τόνων και αυτή τη συγκεκριμένη και ιερή ημέρα θελήσαμε να την απολαύσουμε πολύ κλειστά με τις οικογένειές μας μόνο και το Δεκέμβριο θα κάνουμε ένα πάρτι στο οποίο θα είστε όλοι καλεσμένοι”, δήλωσε.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε