weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Τι υπόσχεται το ζώδιό σου για τον τελευταίο μήνα του χρόνου;

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Τι υπόσχεται το ζώδιό σου για τον τελευταίο μήνα του χρόνου; | Newsit.gr

Το φάγαμε και το δώδεκα. Πως θα είναι όμως ο τελευταίος μήνας του; Τι μας υπόσχονται τα άστρα; Τι πρέπει να προσέξουμε;

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και χρειάζεσαι μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου με τον κυβερνήτη σου Άρη να κινείται στον Αιγόκερω και να σε δυσκολεύει, προσπάθησε να είσαι σταθερός στις απόψεις σου, οργάνωσε το χρόνο σου και μην αφήνεις τα εξωτερικά γεγονότα να σε επηρεάζουν συναισθηματικά. Υπερασπίσου την εργασία σου χωρίς φόβους και προκαταλήψεις. Με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό και να κάνει τα εύκολα- δύσκολα, έχε υπομονή στις επαφές σου με τους άλλους. Μέχρι τις 13 του μήνα, που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, επιδίωξε ηρεμία και, αν δεν είσαι έτοιμος για μεγάλες αποφάσεις, ζήτα πίστωση χρόνου πρώτα από τον εαυτό σου, ώστε να ωριμάσουν κάποια πράγματα μέσα σου και μετά να τα επιδιώξεις. Το ίδιο διάστημα, που πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, η κατάσταση στα συναισθηματικά σου θα σε αναστατώσει λίγο και χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία για να την ξεπεράσεις. Στην εργασία σου φρόντισε να είσαι δραστήριος και μην προβείς σε σημαντικές αλλαγές, αν δεν βεβαιωθείς πρώτα ότι θα έχουν καλές εξελίξεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να εξυπηρετηθείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα από τις 16 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Τοξότη και θα σου χαρίσει μεγάλη εύνοια, για να κινηθείς τις ημέρες των Χριστουγέννων. Οι τελευταίες ημέρες του χρόνου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο, θα σε βρουν αγκαλιά με την οικογένειά σου και θα περάσεις υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας μήνας με πολλές υποχρεώσεις είναι ο Δεκέμβριος για εσένα. Λόγω της θέσης της Αφροδίτης και του Ερμή στον Σκορπιό για το πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να είσαι προσεχτικός σε ό,τι κάνεις και λες απέναντι στον σύντροφό σου. Το ενδεχόμενο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις είναι πιθανό, ανεξάρτητα από το ότι γρήγορα θα υπάρξει άμβλυνση. Η επικοινωνία και η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Τοξότη και θα υπάρχει έντονος ερωτισμός, με κυριαρχία του ερωτικού πάθους, που θα απαλύνει αρκετά τα αρνητικά συναισθήματα που είχαν προηγηθεί. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, προσπάθησε να εξισορροπήσεις το συναίσθημα με την λογική σου και μην αφήσεις τις ευαισθησίες να σε παρασύρουν σε λάθος δρόμο ή λάθος άνθρωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου είναι ένας τομέας που θα έχει μέτρια εξέλιξη αυτήν την περίοδο. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί θα είναι οι ανταγωνιστές και οι εχθροί, που θα διεκδικήσουν τη δουλειά σου ή θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην πορεία της. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτύχεις, αλλά σίγουρα σημαίνει ότι σε πολλά σημεία θα έχεις καθυστερήσεις και εμπόδια, που θα σε επιβραδύνουν. Τα οικονομικά σου θα δεχθούν πιέσεις και αυτό γιατί θα έχεις ανθρώπους, που θα απομυζούν τα έσοδά σου, είτε εκούσια είτε ακούσια. Ταυτόχρονα, η κακοδιαχείριση και οι σπατάλες που συνηθίζεις, θα είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τα χρέη σου, μην κάνεις περιττές αγορές, μην δανείζεις και κάτι μπορεί να αποταμιεύσεις. Αν όχι αυτό, σίγουρα δεν θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και δεν θα δημιουργήσεις νέες οφειλές.

Δες περισσότερες προβλέψεις στο TLIFE

 
Ενότητες
#TAGS MM