Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο η σημερινή Νέα Σελήνη; Πνοή αισιοδοξίας για όλους;

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο η σημερινή Νέα Σελήνη; Πνοή αισιοδοξίας για όλους;

Μια μεγάλη πνοή αισιοδοξίας έρχεται να ανανεώσει το πλανητικό σκηνικό και να στείλει τα θετικά του μηνύματα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη…

Μια μεγάλη πνοή αισιοδοξίας έρχεται να ανανεώσει το πλανητικό σκηνικό και να στείλει τα θετικά του μηνύματα μιας και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα που χρειάζονται για να μας πάει παραπέρα, μέσα από την υπογραφή του… Δία! Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου και ώρα 10:42, στη 21η μοίρα του Τοξότη.

Σχεδιασμοί, όνειρα, επιδιώξεις, μπαίνουν τώρα σε πρώτο πλάνο και η διάθεση του να έρθουμε πιο κοντά στην υλοποίηση όσων σχεδιάζουμε, μας φορτίζει θετικά κάνοντάς μας να ξεκινήσουμε, όχι απαραίτητα με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά με μια σαφώς πιο αισιόδοξη οπτική. Ο σχεδιασμός και η οργάνωση θα μεθοδεύσουν και το αποτέλεσμα και θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο στο να έρθουμε πιο κοντά στην επιτυχία!

 

Παράλληλα ο Ουρανός μπαίνει σε ορθή πορεία, επαναφέροντας γεγονότα και καταστάσεις και δίνοντας κι αυτός με τη σειρά του μια ώθηση για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, πιθανόν και μέσα από απρόσμενες και ανατρεπτικές καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Νέοι ορίζοντες, νέα ενδιαφέροντα, καινούριες πηγές γνώσεων και η επαφή σου με μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων που πιθανόν να σας συνδέει κάτι κοινό, ανανεώνει το σκηνικό και τη διάθεσή σου. Ένα ταξίδι ‘‘παίζει’’ πολύ στο μυαλό σου και τώρα είναι μια εποχή που μπορεί να γίνει και πραγματικότητα. Στον επαγγελματικό τομέα, εσύ του τρίτου δεκαημέρου μπαίνεις σε ένα νέο κύκλο διεκδικήσεων, που αν τον χειριστείς σωστά, θα σου αποφέρει πολύ μεγάλο όφελος! Τώρα είναι η σειρά σου να έρθεις πιο κοντά σε όλα αυτά, που τόσο καιρό σχεδίαζες στο μυαλό σου. Εκμεταλλέψου το!

Δες όλες τις προβλέψεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε