Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πυροβόλησαν ηθοποιό κατά τη διάρκεια της ζωντανής παράστασης

Οι θεατές δεν αντέδρασαν, καθώς στην αρχή νόμιζαν πως το σκηνικό αυτό ήταν μέρος του έργου…

Πανικό προκάλεσε στη σκηνή του μιούσικαλ Passion, που ανεβαίνει στο διάσημο θέατρο West End του Λονδίνο, το ατύχημα που είχε ένας από τους ηθοποιούς, ο οποίος πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι.

Το ατύχημα φαίνεται πως έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην παράσταση του μιούζικαλ του Stephen Sondheim. Ο 35χρονος ηθοποιός David Birrell, που υποδύεται τον Colonel Ricci στο μιούζικαλ, υποτίθεται πως στη συγκεκριμένη σκηνή προκαλεί κάποιον άλλο σε μονομαχία και ο συμπρωταγωνιστής του τον πυροβολεί.
 
Το όπλο που χρησιμοποιείται συνήθως για τη συγκεκριμένη σκηνή έχει άσφαιρα, αλλά το Σάββατο το απόγευμα φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά και ο τραυματισμός του ηθοποιού ήταν αναπόφευκτος. Οι θεατές δε συνειδητοποίησαν αμέσως τι συνέβη, καθώς στη σκηνή ο χαρακτήρας του Birrell πυροβολείται από άλλον ήρωα.
 
Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν τον ηθοποιό, να μεταφέρεται στο ασθενοφόρο “τρέμοντας”, ενώ στο μάτι του είχε τοποθετηθεί επίδεσμος. “Παρά το γεγονός ότι πρέπει να υπέφερε εκείνη τη στιγμή, εντούτοις συνέχισε να κάνει χιούμορ, είναι απίστευτο”, δήλωσε ένας από τους θεατές.
 
Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, οι γιατροί δήλωσαν πως προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, παρόλο που υπάρχει ενδεχόμενο ο ηθοποιός να χάσει το μάτι του.
 
Το προσωπικό του θεάτρου ερευνά τώρα το περιστατικό, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί και οι υπεύθυνοι του θεάτρου δήλωσαν ότι οι παραστάσεις αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.
 
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε