Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρ. Λουϊζίδου: “Δεν θέλω να ξέρω ποιος είναι φοροφυγάς”

Ρ. Λουϊζίδου: “Δεν θέλω να ξέρω ποιος είναι φοροφυγάς”

Η ηθοποιός λέει την άποψη της για το μεγάλο θέμα που ξέσπασε από τo tweet του Μ. Καψή, μιλάει για τα φορολογικά, τις πλαστικές, την λιποαναρόφηση και άλλα πολλά…

Όταν μιλάς με τη Ρένια Λουϊζίδουείναι σαν να μιλάς με την κολλητή σου. Είτε γνωρίζεστε καιρό είτε όχι, αφού είναι ανατρεπτική, αυτοσαρκάζεται, τη νιώθεις πολύ οικεία και έχει απίστευτο χιούμορ. Έτσι περιγράφει την ηθοποιό ο δημοσιογράφος του κυπριακού Down Town, Αλέξανδρος Πρίφτης. Το συναρπαστικό με την Ρένια είναι ότι μαζί της μπορείς να συζητήσεις τα πάντα και αυτό έκαναν….

Αν ανοίξω το πορτοφόλι σου, πόσα χρήματα θα βρω μέσα;

Γιατί, έχεις σκοπό να με κλέψεις; Σιγά, αν περίμενες από το πορτοφόλι μου, σώθηκες! Ούτε που θυμάμαι πόσα έχω μέσα. Πενιχρό ποσό το δίχως άλλο. Κάτι λίγα για να κινηθώ μέσα στη μέρα. Κάποτε, βέβαια, κυκλοφορούσα με αρκετά χρήματα πάνω μου, για να αισθάνομαι ασφάλεια, αν τύχει κάτι. Όμως, όταν κυκλοφορείς στο κέντρο και ανά πάσαν στιγμήν, μπορεί να περάσει κάποιος και να σου πάρει την τσάντα, τότε αναθεωρείς και γίνεσαι πιο προσεκτικός. Δηλαδή, τίθεται θέμα σωματικής ακεραιότητας, οπότε συμβιβάζομαι και πλέον, κουβαλάω ελάχιστα χρήματα πάνω μου.

Σε ξάφνιασε όλο αυτό που έγινε με τις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών;

Κοίτα, κατά τη γνώμη μου, αυτό που πήρε μεγάλη έκταση διαδικτυακά, με τον Καψή, την Αλεξίου και τη Γαλάνη, μέσω twitter, ήταν λίγο ακατανόητο. Εκεί γίνεται ένα ανελέητο κυνήγι ατάκας!Απορώ πόσοι άνθρωποι ξυπνάνε με το άγχος να γράψουν κάτι έξυπνο… Εξωφρενικό! Νομίζω ότι τα χρησιμοποιούμε λάθος όλα αυτά. Δηλαδή, αντί να βρεις τους συμμαθητές σου από το σχολείο, κάθεσαι και γράφεις τι ψώνισες στο σούπερ μάρκετ. Ε, δεν με νοιάζει! Πάντα τα χειριζόμαστε με τον πιο ηλίθιο τρόπο. Το ίδιο γίνεται και στο ειδησεογραφικό επίπεδο. Εδώ ανεβαίνουν «ειδήσεις», χωρίς την πηγή και χωρίς καμία υπογραφή. Ο καθένας γράφει τα πάντα.

Θύμωσες που ο Καψής αποκάλεσε «τσόλια» δύο από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες στην Ελλάδα;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε