Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρ. Λουιζίδου στο TLIFE: Μιλά για τον Θ. Αθερίδη, αποκαλύπτει την ηλικία της και απαντά αν θα ξύριζε το κεφάλι της!

Ρ. Λουιζίδου στο TLIFE: Μιλά για τον Θ. Αθερίδη, αποκαλύπτει την ηλικία της και απαντά αν θα ξύριζε το κεφάλι της!

Ακόμα, εξομολογείται αν παρακολουθεί τούρκικες σειρές στην τηλεόραση, αν θα ήθελε να παίξει στο CSI, αν γίνεται έξαλλη με τις πολιτικές εξελίξεις….

Από τις ηθοποιούς που δεν χορταίνεις να συζητάς μαζί τους είναι σίγουρα η Ρένια Λουιζίδου. Έχει απίστευτο χιούμορ, είναι αφοπλιστική στις απαντήσεις της και τόσο διαθέσιμη να μιλήσετε για τα πάντα που νιώθεις ότι μιλάς στην κολλητή σου!

Το TLIFE την συνάντησε κάπου ανάμεσα στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 αλλά και τις παραστάσεις της νέας θεατρικής δουλειάς του Θοδωρή Αθερίδη με τίτλο “Άγρια Δύση”. Η συνεργασία της με τον Θοδωρή στο θέατρο Αποθήκη, ύστερα από 25 χρόνια που τον ξέρει, είναι κάτι που την χαροποιεί ιδιαιτέρως και ο κόσμος έχει ήδη αγαπήσει το έργο. Εκτός από την παράσταση όμως θέλαμε πολλά να την ρωτήσουμε.

Θα ξύριζε το κεφάλι της για ένα ρόλο; Παρακολουθεί τούρκικε σειρές στην τηλεόραση; Θα ήθελε να παίξει στο CSI; Γίνεται έξαλλη με τις πολιτικές εξελίξεις; Τι κάνει στον ελεύθερό της χρόνο; Φυσικά, μας απάντησε σε όλα!

Έχετε ξανασυνεργαστεί με τον Θοδωρή Αθερίδη;

Έχουμε παίξει κατά καιρούς μαζί guest στην τηλεόραση. Περιέργως δεν έχουμε συνεργαστεί και λέω περιέργως γιατί είμαστε φίλοι από έφηβοι, από τη Θεσσαλονίκη και συμμαθητές στα τρία χρόνια της δραματικής σχολής. Δηλαδή μαζί βγήκαμε στο θέατρο αλλά κάπως έρχονται τα πράγματα, δεν τυχαίνει στους φίλους στη δουλειά πάντα. Παρόλα αυτά έγραψε ο Θοδωρής φέτος αυτό το έργο για να παίξουμε μαζί, την “Άγρια Δύση”. Επιτέλους καταφέραμε μετά από 25 χρόνια επαγγελματικής ζωής να βρεθούμε. Ένα έργο που νομίζω ότι είναι πολύ ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό.

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε