Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρ. Λυκούδη: Μιλάει στο TLIFE για το νεογέννητο μωρό της και την ζωή της με 3 άντρες στο σπίτι!

Διαβάστε όσα δήλωσε στο TLIFE!

Απλές αλλά μοναδικές στιγμές, οικογενειακής ευτυχίας, μπορεί να απολαμβάνει πλέον η Ράνια Λυκούδη παρέα με τους τρεις άντρες της ζωής της! Η αναπληρωματική Μις Ελλάς 1996 και ο πολίστας σύζυγός της, Ζάχος Αναστασιάδης έγιναν για δεύτερη φορά γονείς στα τέλη Ιανουαρίου και από εκείνη τη στιγμή “πετούν στα σύννεφα”.

Το δεύτερο αγοράκι τους γεννήθηκε 3.790 γραμμάρια με φυσιολογικό τοκετό, στο μαιευτήριο ΡΕΑ. Το TLIFE μάλιστα, βρέθηκε εκεί την ημέρα που η οικογένεια Αναστασιάδη θα αναχωρούσε για το σπίτι της και η Ράνια μας είπε χαρακτηριστικά: “Ο μικρούλης μου είναι γλύκας και πολύ ήσυχος. Κοιμάται, τρώει, ξανακοιμάται. Δεν τον έχουμε ακούσει καθόλου… Είμαι πολύ χαρούμενη με την έλευση του μπέμπη και ανυπομονώ να επιστρέψουμε όλοι μαζί σπίτι”.

Ο μπέμπης σήμερα είναι μόλις 22 ημερών! Το TLIFE λοιπόν, επικοινώνησε με την Ράνια κι εκείνη μας μίλησε για το πώς τα βγάζει πέρα με τρεις άντρες στο σπίτι, πώς αντέδρασε ο Μιχάλης όταν γνώρισε τον αδερφούλη του, ενώ δήλωσε πως το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα της… Χαράλαμπος!

Πώς αισθάνεσαι τώρα που είστε όλοι μαζί στο σπίτι; Το μωράκι εξακολουθεί να είναι ήσυχο τα βράδια;

“Μια χαρά είμαστε! Πολύ χαρούμενοι! Το μωρό είναι πολύ καλό! Πολύ γλυκό! Είναι πάρα πολύ καλό παιδάκι και ήρεμο! Εξακολουθεί να τρώει, να πίνει και να μοιμάται. Και ξανά από την αρχή. (γέλια) Καμιά φορά, βράδυ παρά βράδυ, φωνάζει, γιατί έχει λίγους κολικούς. Αλλά μόλις του βάλω λίγο λαδάκι στην κοιλίτσα, ηρεμεί. Περνάει η ενόχληση και ξανακοιμάται. Αυτό μόνο. Όλα τα μωράκια όταν είναι τόσο μικρά έχουν λίγους κολικούς. Κατά τα άλλα, είναι πάρα πολύ καλός! Δεν με κουράζει καθόλου.

Κι ο Μιχαλάκης, άντε να μας ταλαιπώρησε συνολικά δύο βράδια. Ήταν επίσης, πολύ καλός. Αλλά εκείνος δεν ξεκολλούσε με τίποτα από πάνω μου. Ο μπέμπης μ’ αφήνει να κοιμηθώ και δυο ωρίτσες παραπάνω. (γέλια) Τώρα το μωρό κοιμάται δίπλα μου. Θα τον έχω για 7 μήνες δίπλα μου, γιατί είναι οι κρίσιμοι μήνες και μετά θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον Μιχαλάκη.”.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα είπε για την γέννηση του μωρού της και δες φωτογραφίες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε