Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

R. Pattinson: Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά το σκάνδαλο! Δες τι δήλωσε για το χωρισμό του

R. Pattinson: Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά το σκάνδαλο! Δες τι δήλωσε για το χωρισμό του

Η στιγμή που όλοι περίμεναν, μετά τον χωρισμό του από την Kirsten Stewart, έφτασε…

Ο Robert Pattinson μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Kristen Stewart. Μετά την αποκάλυψη ότι η αγαπημένη του τον απάτησε με τον γνωστό σκηνοθέτη και τον χωρισμό τους βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της εγκυμονούσας φίλης του, Reese Witherspoon.

Μέχρι τώρα δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια για όσα έγιναν ενώ η Kristen εμφανίστηκε συντετριμμένη στις πρώτες εξόδους της. Φαίνεται όμως πως ήρθε η ώρα που όλοι περίμεναν αφού ο ηθοποιός όχι μόνο έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη αλλά έκανε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση!

Εμφανίστηκε στην εκπομπή The Daily Show με αφορμή τη νέα του ταινία “Cosmopolis” που έκανε επίσημη πρεμιέρα στις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη. Στην πρεμιέρα, ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες έκλεψε τις εντυπώσεις!

Όσον αφορά το τι δήλωσε για το χωρισμό… Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Jon Stewart προσπάθησε να κάνει τον ηθοποιό να νιώσει άνετα προσφέροντας του παγωτό και τρώγοντας μαζί του. Αυτό που κάνουν συνήθως οι χωρισμένοι!

Ο Pattinson δεν αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην προσωπική του ζωή , αλλά χαμογέλασε όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε αόριστα στα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων.

Στην ερώτηση αν είναι “εντάξει”, ο Robert είπε χαριτολογώντας πως είναι πολύ “φθηνός” για να προσλάβει έναν υπεύθυνο για τις δημόσιες σχέσεις και του, ο οποίος μπορεί να τον βοηθούσε τη δεδομένη στιγμή.

Φυσικά, ο παρουσιαστής του ευχήθηκε να χειριστεί την υπόθεση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και του ευχήθηκε ότι καλύτερο…

Δες πως ο παρουσιαστής αντιμετώπισε τον χωρισμό του ηθοποιού και την αντίδραση του Robert:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε