Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ρέμος- Μπόσνιακ: Κάνουν ψώνια για την διακόσμηση του σπιτιού τους!

Το μόνο που λείπει είναι το μονόπετρο…

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Ιούλιο. Όλα συνηγορούν στο ότι έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη σχέση του… Από την πρώτη κιόλας στιγμή οι φίλοι τους πίστευαν ότι αυτή η σχέση θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας και όπως φαίνεται έιναι σε καλό δρόμο.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μένουν μαζί στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα. Η ίδια ξενοίκιασε πριν ένα μήνα περίπου το διαμέρισμα που έμενε και  πλέον εγκαταστάθηκε μόνομα στο σπίτι του αγαπημένου της! Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός της RealLife τους “τσάκωσε” το Σάββατο το μεσημέρι λίγο μετά τις 12:00, να βγαίνουν από το σπίτι με σκοπό να πάνε για ψώνια…

Με casual ντύσιμο και χαλαρή διάθεση, όπως μας έχουν συνηθίσει να είναι,  κατευθύνθηκαν προς τα μαγαζιά της περιοχής, προκειμένου να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στο σπίτι στο οποίο ζουν τον έρωτα τους.

Αρχικά επισκέφτηκαν γνωστή αντικερί της Γλυφάδας και έριξαν μια ματιά στα έπιπλα και στις νέες παραλαβές. Στη συνέχεια πήγαν σε άλλο εξίσου μεγάλο κατάστημα επίπλων και ειδών διακόσμησης, απ΄όπου η Υβόννη διάλεξε κάτι μικροπράγματα για να στολίσει προφανώς κάποια γωνία του σπιτιού με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε