Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρέμος – Μπόσνιακ: Μένουν κάτω από την ίδια στέγη!

Ο έρωτάς τους έχει δυναμώσει τόσο πολύ που αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Ο Αντώνης Ρέμος έτσι ξαφνικά έβαλε στην ζωή του την Υβόννη Μπόσνιακ. Μπορεί η σχέση τους να μετρά μόλις λίγους μήνες, αφού έγινε γνωστή στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά από ότι φαίνεται είναι πολύ δυνατή.

Άλλωστε ο Αντώνης είναι από τις λίγες φορές που αφήνει τον εαυτό του τόσο χαλαρό σε μία σχέση και δεν τον νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέματα και οι παπαράτσι. Το ζευγάρι δεν έκρυψε τον έρωτά του ούτε στιγμή και έτσι ο φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει μαζί σε διακοπές, σε συναυλίες αλλά και στις εμφανίσεις του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν στην συμπρωτεύουσα.

Η Υβόννη είναι πάντα δίπλα του σε όλες αυτές! Παρόλο που ο Αντώνης δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι ή Ζέτα μακρυπούλια είναι ο άνθρωπος της ζωής του ωστόσο η όμορφη Κροάτισα φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ζωή του.

Ο τραγουδιστής πέρασε μία πολύ δύσκολη χρονιά ανταλλάσοντας εξώδικα με την πρώην δισκογραφική εταιρεία του και αποπληρώντας τα χρέη από την προεδρία του στην ομάδα του Ηρακλή και μάλλον η σχέση αυτή ήταν αυτό που χρειαζόταν για να νιώσει ευτθχισμένος. Το ίδο ευτυχισμένη όμως είναι και η Υβόννη, σύμφωνα με το κοντινό της περιβάλλον. Μάλιστα το ζευγάρι αποφάσισε εδώ και περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με την Espresso, να μείνουν κάτω από το ίδιο σπίτι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε