Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σ. Αλαφούζος: “Βγήκε το διαζύγιό μου με την Βάσω!”

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το χωρισμό του με την Βάσω Γουλιελμάκη και το καινούριο ξεκίνημα που κάνει με την Άριελ Κωνσταντινίδη!

Πριν από λίγο καιρό εκδόθηκε το διαζύγιο του Σωκράτη Αλαφούζου και της Βάσως Γουλιελμάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το χωρισμό τους, την κορούλα τους και τη νέα αρχή που έχει κάνει στη ζωή του μαζί με την Άριελ Κωνσταντινίδη.

 
“Βγήκε το διαζύγιό μου με την Βάσω. Τώρα το βασικό μας μέλημα είναη η κόρη μας. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είναι χαρούμενη”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο “Super Star” και υπογράμμισε ότι επειδή κι εκείνος είναι παιδί χωρισμένων γονιών, έχει δώσει πολύ προσοχή στο πως θα χειριστούν το λεπτό θέμα του διαζυγίου, όσον αφορά το παιδί τους.
 
Για τη σχέση του με την Άριελ Κωνσταντινίδη, ο ίδιος ανέφερε ότι τα πράγματα μεταξύ τους πάνε πολύ καλά. “Με την Άριελ είμαστε πολύ καλά μαζί. Για το παρόν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον, δεν ξέρω τι θα γίνει.”, είπε και πρόσθεσε ότι η γνωστή ηθοποιός τα πάει πολύ καλά με την κορούλα του.

Το TLIFE πάντως του είδε πρόσφατα στη θεατρική παράσταση του Μάνου Παπαγιάννη και τις Αγγελικής Δαλιάνη, και οι δυο τους φαίνονταν πολύ χαρούμενοι και ερωτευμένοι.

 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε