Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σ. Δραγούνη: Το κορίτσι του πρώην της Ε. Μελέτη. Ποια η σχέση της με την Μ.Μπακοδήμου!

Τελικά, ο έρωτας με έρωτα περνάει; Στην περίπτωση του Γιάννη μάλλον ισχύει το άσμα του Σπύρου Σπυράκου…

Ύστερα από τρία χρόνια ενός μεγάλου έρωτα η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιάννης Ολιζιέρσκυ, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Το τέλος αυτό ήταν διακριτικό, όπως και η σχέση τους και η Ελεονώρα ύστερα από κάποιες μέρες, αποφάσισε να τον δημοσιοποιήσει μέσα από το προσωπικό της blog.

Κατά καιρούς γράφτηκαν διάφορα για τους ”νέους έρωτές” της, αλλά ποτέ δεν παραδέχτηκε η ίδια ότι υπάρχει κάποιος τώρα στη ζωή της, με μοναδική εξαίρεση κάποιες ”σποντίτσες” που πέταξε σε πρόσφατη συμμετοχή της στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Ψινάκη, στον ΑΝΤ1 Radio.

 Όπως φαίνεται όμως ο Γιάννης έχει πλέον νέο έρωτα, που ακούει στο όνομα, Σήλια Δραγούνη. Πρόκειται για τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας ”Celia D”, που πρόσφατα χώρισε από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο- με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις – και με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδάκι.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι και ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Η παρουσιάστρια του Star μάλιστα δεν έχασε ευκαιρία να διακωμωδήσει στην εκπομπή της Φώτης και Μαρία Live, για ό,τι συνδέει την ίδια με την Ελεονώρα και τη Σήλια! Mάλιστα αναφέρθηκε στα παιδιά της και στο παιδί της Σήλιας που είναι αδέρφια αφού έχουν τον ίδιο πατέρα και πήγε να πει και για την (ανύπαρκτη) συγγένεια που θα είχε το παιδί του Ολιζιέρσκυ και της Σήλιας με τα δικά της παιδιά, αλλά ο Φώτης της θύμισε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει και φυσικά γέλασαν με την ψυχή τους!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε