Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σ. Φειδά: ”Και με έχουν και έχω απατήσει!”

Η Σίσσυ μίλησε για την τηλεόραση και τις ερωτικές σχέσεις της!

Η Σίσσυ Φειδά, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Down Town”, ξεκαθάρισε αρχικά, ότι σαν άνθρωπος είναι κοινωνική και διαχυτική, αλλά με ανθρώπους που δεν γνωρίζει, είναι λίγο κλειστή. Τόνισε πως δεν μπορεί να ”στήνει” τη συγκίνησή της στο ”Σπίτι από την αρχή”. ”Συγκινούμαι αλλά έχω ένα δικό μου τρόπο να διαχειρίζομαι τη χαρά μου και τη λύπη. Μπορεί να με δεις να βάζω τα κλάματα σε ανύποπτη στιγμή. Έχει τύχει να τελειώσει κάποιο γύρισμα, να έχω πάει για καφέ και να κλαίω εκεί. Στα γυρίσματα το κρατούσα και συνέβει μετά”, εκμυστηρεύτηκε η αρχιτέκτονας.

Επίσης, αποκάλυψε ότι αυτό που βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση είναι το 40% από αυτά που συμβαίνουν, γιατί την πραγματική ιστορία τους οι άνθρωποι δεν τη λένε. ”Μας λένε για reality…” συμπλήρωσε η Σίσσυ. ”Για παιδιά που δεν είχαν να φάνε, για παιδιά που έδεναν τα κορδόνια τους με σκοινιά και ταινίες μέσα στη βροχή και το κρύο, δεν τα δείχνουμε για ευνόητους λόγους, κα΄τι που είναι δική μου επιλογή.”

Η ίδια δεν γνωρίζει αν θα μπορούσε να παρουσιάζει εκπομπή, που δεν θα σχετιζόταν με το αντικείμενο της δουλειάς της, εξαρτάται όμως, από την κατάσταση στην οποία θα βρισκόταν τη δεδομένη στιγμή. Παραδέχτηκε ότι αφήνεται συνεχώς, να τσαλακώνεται τηλεοπτικά. ”Με κοροϊδεύω πολύ, όταν καμιά φορά βλέπω την εκπομπή. Χαζεύω το μαλλί μου, λέω ”Κοίτα, σαν την τρελή είμαι”. Ή πάλι, όταν φαίνεται να συγκινούμαι, λέω ”Μην κλάψεις, πρόσεξε καλά!”, είπε.

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε