Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Σ. Καρύδη: ”Μου αρέσει να είμαι υπερβολική, μελοδραματική στα ερωτικά μου!”

Μιλά για τον έρωτα και τις απόψεις της γύρω από τη ζωή και ξεδιπλώνει άγνωστα στοιχεία του χαρακτήρα της…

Η γνωστή ηθοποιός, Σμαράγδα Καρύδη, που αυτό το διάστημα μπορούμε να απολαμβάνουμε στη θεταρική παράσταση ”Οθέλος” στο ρόλο της Δυσδαιμόνας, αποκαλύπτει: ”Αγαπώ την επιφάνεια, πού είναι το πρόβλημα; Η ελαφρότητα των πραγμάτων έχει την αξία της. Δεν μπορεί να είναι όλα τα πράγματα βαριά ή τουλάχιστον δεν μπορώ να τα βλέπω εγώ έτσι γιατί θα τρελαθώ, αφού, ούτως ή άλλως, η ζωή είναι από μόνη της βαριά.”

Σε συνέντευξη που έδωσε η Σμαράγδα στο περιοδικό ”Dοwn Town”, λοιπόν, μιλά για τον έρωτα και τις απόψεις της γύρω από τη ζωή και ξεδιπλώνει άγνωστα στοιχεία του χαρακτήρα της.

Η απόκλιση που έχει στη ζωή της από την παραγματικότητα…

”Νομίζω πως σε γενικές γραμμές έχω την αίσθηση του τι γίνεται. Καλό είναι να χάνεται κανείς από την πραγματικότητα, να την χάνει, αλλά να μπορεί να βλέπει και τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση.”

Η δική της διάσταση…

”Πιο μακριά, πιο σφαιρική και πιο αστεία. Οι πολιτικοί πχ, είναι πολύ συχνά κωμικά στοιχεία στην ελληνική πραγματικότητα. Ούτως ή άλλως, όλη η ζωή, εφόσον ένα θάνατο χρωστάμε μπροστά μας, είναι μια τραγωδία. Κι ακριβώς επειδή είναι μια τραγωδία, το μόνο εγχειρίδιο επιβίωσης είναι να τη δεις σαν κωμωδία…”

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε