Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σ. Κουτσοσταμάτη: “Περιμένω με ανυπομονησία τον ερχομό του μωρού μου!”

Η γνωστή ψυχολόγος που πριν λίγες μέρες ντύθηκε νυφούλα, διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει με αγωνία την κορούλα της.

Μετά το γάμο της με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη στη Χαλκιδική, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη ετοιμάζεται να γίνει μανούλα. Η γνωστή ψυχολόγος βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει με αγωνία τον ερχομό της κορούλας της.

 
Μιλώντας αρχικά για το γάμο της, η ίδια αποκάλυψε πως δεν είχε φανταστεί πως θα γίνει. “Δεν είχα ονειρευτεί κάτι συγκεκριμένο, δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου νύφη. Αν κάτι είχα ονειρευτεί δεν ήταν το νυφικό, αλλά το πως θα νιώθω εγώ και ο άντρας μου και οι άνθρωποι που ήταν μαζί μας εκείνη τη στιγμή”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “Radar” στο “Εθνος”.

 
Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της που έφθασε ως τα σκαλιά της εκκλησίας, η ίδια ανέφερε: “Την πρώτη φορά πήγε να μου κλέψει μια θέση πάρκινγκ. Μετά τον έχασα και βρεθήκαμε τυχαία σε ένα beach bar στη Χαλκιδική. Νομίζω ότι ήταν κεραυνοβόλο από τη στιγμή που τον γνώρισα… Από την πρώτη φορά που βγήκαμε ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια”.
 
Όσον αφορά την τηλεόραση και το ενδεχόμενο να συμμετέχει ξανά σε κάποια εκπομπή, η Σάντυ απάντησε: “Δεν είναι ότι μου έχει λείψει, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορώ να κάνω με προϋποθέσεις” και συμπλήρωσε: “Όταν έκανα την εκπομπή μου, το “Ανάλυσέ το”, υπήρχε αρκετός κόσμος που νόμιζε ότι είμαι το κορίτσι που απλώς διάβαζε τα κείμενα. Δεν ήξεραν ότι επί της ουσίας ήμουν εγώ πίσω από αυτό”.


 

Τέλος, για τον ερχομό του μωρού που περιμένει η ίδια ανέφερε: “Έχω ανυπομονησία να γνωρίσω την κόρη μου. Μπορώ να σου πω ότι έγω μεγάλη αγωνία σχετικά με το σε τι κόσμο θα φέρω το παιδί μου!”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε