Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Σ. Παπαδόπουλος: “Με ενοχλεί ο Ελληνάρας με τα πολλά δήθεν”!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τις αρνητικές κριτικές και τα δήθεν του Έλληνα!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος όπως πάντα ευθύς και ειλικρινής μιλάει στο περιοδικό “Εγώ” για την τηλεόραση, την παράσταση που πρωταγωνιστεί και αποκαλύπτει πως τον ενοχλεί ο Ελληνάρας με τα πολλά δήθεν.
 
Ο ηθοποιός αποκάλυψε για το θέατρο που πρωταγωνιστεί ότι πρόκειται μια τρελή κωμωδία. “Ο Ντάριο Φο έκανε μια κωμωδία όπου γελάς, γελάς, γελάς, ώσπου κάποια στιγμή γελάς και με τα χάλια σου!, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Για το αν θα ξαναέκανε τηλεόραση και αν γενικά βλέπει τηλεόραση, ο ίδιος απάντησε: “Για να ξανακάνω τηλεόραση πρέπει να υπάρξουν προϋποθέσεις που σπάνια υπάρχουν πια. Έχω κάνει σίριαλ για 5 ζωές. Φτάνει. Ποτέ δεν βλέπω τηλεόραση. Από μικρό παιδί, δεν έχω ιδέα. Είναι πολύ ακραία η περίπτωσή μου”.
 
Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές και τα όσα έχουν γραφτεί για την “ΕΡΤ” και για εκείνον, είπε: “Με ενοχλούν. Δεν με στεναχωρούν, γιατί ξέρω τους λόγους για τους οποίους γράφτηκαν. Όταν κάποιος γράφει ότι… είσαι Κινέζος, λες ότι μάλλον κάποιο λόγο έχει που το γράφει. Επομένως, ας λέει ότι είμαι Κινέζος!”.
 

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε