Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σ. Παυλίδου: Ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος που πάντα ήθελα να έχω!

Τι δηλώνει για τον Χρήστο Φερεντίνο και τι για τον Κώστα Βουτσά;

Η Σοφία Παυλίδου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People” μίλησε για τη συνεργασία της με τον Κώστα Βουτσά και τον σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο. Η ίδια αυτό το διάστημα συμμετέχει στην παράσταση του θεάτρου Ήβη ”ο παππούς έχει πίεση” που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης και όσον αφορά στη σχέση της με τον μεγάλο κωμικό ανέφερε:

”Ο Κωστής μας, όπως τον λέμε, είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που υπάρχει. Μπαίνει στο θέατρο και σου δίνει ενέργεια, δύναμη, κουράγιο. Έχω μείνει έκπληκτη μαζί του!”.

Σχετικά με το αν θα ενδιαφερόταν να κάνει εκπομπή με τον Χρήστο, όπως η Φαίη Σκορδά κι ο Γιώργος Λιάγκας.

”Δεν είναι απλό να κάνεις εκπομπή με τον άνθρωπό σου. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που βαριέται πολύ εύκολα, το να είμαι όλη μέρα με τον Χρήστο και να είμαστε συνέχεια ο ένας μαζί με τον άλλο, δεν είναι εύκολο, δεν το μπορώ. Οπότε, δεν θα έκανα προς το παρόν εκπομπή μαζί του. Μπορεί στο μέλλον. (γέλια) Εγώ πιστεύω ότι τα ζευγάρια πρέπει να έχουν ”αναπνοές”. Και στις σχέσεις και στους γάμους. Είναι απαραίτητο αυτό.”

Ο τρόπος με τον οποίο δίνει η ίδια ”αναπνοές” στον γάμο της…

”Θα κάνουμε για παράδειγμα, ένα ταξίδι οι δυο μας για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα που μας ρουφάει και να ζήσουμε έτσι λίγο χρόνο εκτός πραγματικότητας. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να βγούμε μαζί. Δηλαδή, ο Χρήστος λατρεύει το σινεμά, το ίδιο κι εγώ. Όταν όμως, είμαι κλεισμένη σε ένα θέατρο όλη μέρα, δεν θα πάω πάλι να κλειστώ σε μια αίθουσα. Θα προτιμήσω να βγω για ένα ποτό με κάποιους συναδέλφους ή φίλους μου.”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε