Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σ. Ρουβάς: Με τρελαίνει όταν η μικρή μου λέει “σ’ αγαπώ”!

Ο Σάκης αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της ζωής του και μιλά για τα πρώτα του βήματα, τους φόβους του και την μικρή Αναστασία!

Μια απολαυστική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στο “Nitro” Δεκεμβρίου, όπου αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές από τη ζωή του, χωρίς να διστάζει να μιλήσει για τα πρώτα του βήματα, το μεγάλο του φόβο αλλά και την μικρή Αναστασία που του έχει αλλάξει την καθημερινότητα για τα καλά!

 
Η κόρη μου ξυπνά κάθε πρωί στις 08:00, πίνει το γάλα της και είμαστε τυχεροί γιατί μετά ξανακοιμάται κάνα μισάωρο και μετά έρχεται και ζουζουνίζει στο κρεβάτι μας”, λέει ο Σάκης, περιγράφοντας τι συμβαίνει τα πρωινά στο σπίτι του και συνεχίζει: “σχεδόν κάθε βράδυ κάνουμε μαζί προσευχούλα και πάμε για ύπνο”.
 
Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται ότι η μικρή Αναστασία έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του και ο Σάκης δεν διστάζει να αποκαλύψει πως είναι ο κλασσικός χαζομπαμπάς. “Τελευταία με τρελαίνει, ειδικά όταν με πιάνει και μου λέει σ΄ αγαπώ μπαμπάκα μου”, αναφέρει και συμπληρώνει πως η κόρη του τον αποκαλεί και μπαμπά και Σάκη όπως έχει ακούσει να τον λέει όλος ο κόσμος.
 
Όσον αφορά στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο διάσημος τραγουδιστής αποκαλύπτει μερικές άγνωστες λεπτομέρειες: “Τον πρώτο καιρό που ήρθα στην Αθήνα έμενα σε κάτι κολλητούς στα Εξάρχεια, σ’ ένα δυάρι τρία άτομα”. Ο ίδιος, μάλιστα, δήλωσε πως στην πρώτη του δουλειά ως τραγουδιστής έπαιρνε 4.000 δραχμές αλλά πάντα η σκέψη του ήταν να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες.



 
Διάβασε περισσότερα στο Nitro που κυκλοφορεί!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε