Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Σ. Τσιμτσιλή: Μιλάει για την εγκυμοσύνη, τις φοβίες και τα φιλιά του γάμου που σχολιάστηκαν!

Δες φωτογραφίες…

H γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφίζεται για το Down Town, αρκετά ανανεωμένη ύστερα από το ταξίδι του μέλιτος και μιλά για την κρίση, τον γάμο της, τη δημιουργία οικογένειας και τα σχόλια γύρω από τα καυτά φιλιά που αντάλλαξε με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό την ημέρα του γάμου τους.

Επιπλέον, αποκαλύπτει πως ο μεγαλύτερός της φόβος είναι ο θάνατος και συμπληρώνει: ”Η μεγαλύτερή μου φοβία είναι ο θάνατος. Τον έχω βιώσει από τον πατέρα μου, τη γιαγιά μου. Φοβάμαι τον απότομο χωρισμό με το δικό μου άνθρωπο, μην πάθει κάτι η οικογένειά μου, μην χτυπήσει το τηλέφωνο και όλα αλλάξουν. Θέλω να μου σηκώνουν τα τηλέφωνα, να έχω εντοπίσει πού βρίσκονται, αλλιώς παθαίνω κρίσεις πανικού και φαντάζομαι πως τράκαραν, πως τους συνέβη κάτι κακό, πως… δεν ξέρω κι εγώ τι βάζει ο νους μου”.

Μόλις επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος και όλοι την παρατηρούν στην κοιλιά…

”Ότι με αγχώνει με αγχώνει, γιατί φαίνεται πως όλοι το περιμένουν σύντομα… Με κοιτάνε στην κοιλιά! Ούτε να φάω λίγο παραπάνω δεν τολμάω. Πάχυνα; Θα γίνει θέμα! Αδυνάτισα; Πάλι θέμα! Η αλήθεια είναι πως το θέλω, το επιθυμώ, αλλά δεν θα κάτσω με τον Θέμη να κάνουμε χρονοδιάγραμμα. Όταν μας αξιώσει ο Θεός, θα έρθει κι αυτό. Δεν μπορώ και όλο αυτό το σχεδιασμένο. Παντρεύτηκες; Σε δύο μήνες να’ σαι έγκυος. Να γεννήσεις. Μετά; Το δεύτερο!… Ζωή σε σενάριο; ”.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε