Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σ. Χρηστίδου: “Αν ο διευθυντής του καναλιού μου ζητήσει να κάνω μπότοξ, θα το κάνω!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά για την τηλεόραση, την οικογένειά της και την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού, την εμπειρία της στο χώρο της τηλεόρασης, τις θυσίες που θα μπορούσε να κάνει, την αμοιβή της, αλλά και τη σχέση της με την οικογένειά της.

 
Πάντα χαμογελαστή, η Σίσσυ αποκάλυψε στο “Glam” ότι στόχος της ήταν να γίνει δημοσιογράφος, αλλά στην πορεία προέκυψε η τηλεόραση. “Στόχος μου δεν ήταν να γίνω παρουσιάστρια, αλλά δημοσιογράφος. Απλώς η παρουσίαση είναι ένα παρακλάδι και η δουλειά σε πάει μόνη της”, ανέφερε και τόνισε πως δεν βάζει στόχους στα επαγγελματικά, καθώς αυτό που την ενδιαφέρει κυρίως είναι η οικογένειά της.
 
Η ίδια δήλωσε μάλιστα, ότι θα τα παρατούσε όλα αν χρειαζόταν να μείνει στο σπίτι. Αυτός είναι, άλλωστε και ο λόγος που κάνει μονοετή συμβόλαια. Εξάλλου, η ίδια δεν ενδιαφέρεται πολύ για τα οικονομικά. “Δεν είμαι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής για να έχω “χρυσά” συμβόλαια με εκατομμύρια”, παραδέχτηκε και εξομολογήθηκε πως δεν είναι καθόλου καλή στο θέμα τον οικονομικών και γι’ αυτά τα διαχειρίζεται όλα ο Θοδωρής. “Ο Θοδωρής έχει αναλάβει το οικονομικό κομμάτι των λογαριασμών. Δηλαδή ο μισθός μου πάει σε αυτόν κι εκείνος μου κόβει άλλον μισθό. Εγώ δεν ξέρω να διαχειρίζομαι τα χρήματα”, σημείωσε.
  
Μιλώντας για την εμφάνισή της και το μπότοξ, η ίδια εξομολογήθηκε το εξής: “Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη αλλά προς το παρόν δεν με αφορά το μπότοξ. Αν έρθει όμως ο διευθυντής του καναλιού και μου πει ότι για να συνεχίσεις πρέπει να κάνεις μπότοξ, θα το κάνω”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε