Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

SAFE SEX! Πίστεψέ με… είναι το πιο απολαυστικό είδος σεξ! Χωρίς μπλεξίματα…

SAFE SEX! Πίστεψέ με… είναι το πιο απολαυστικό είδος σεξ! Χωρίς μπλεξίματα…

Παγκόσμια μέρα κατά του AIDS σήμερα… Μην σκέφτεσαι πως δεν σε αφορά. Μην φοβάσαι ακόμη και να το προφέρεις. Μην ντρέπεσαι να απαιτήσεις προφυλάξεις. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Πρέπει!

Χάζευα τις προάλλες στην τηλεόραση και έπεσα τυχαία στην ταινία “Φιλαδέλφεια”! Ξέρεις, τη θρυλική πια ταινία με τον Tom Hanks στο ρόλο ένος άνδρα που χάνει τη δουλειά επειδή πάσχει από HIV! “Κάπου εδώ κοντά είναι και η παγκόσμια μέρα κατά του AIDS” σκέφτηκα. Σήμερα 1η Δεκεμβρίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS και αναρρωτιέμαι: Πόσα έχουν αλλάξει 20 χρόνια τώρα, από τότε που κυκλοφόρησε εκείνη η ταινία; Πόσο βγάλαμε από το μυαλό μας τα στερεότυπα; Πόσο καλά γνωρίζουμε να φυλαγόμαστε από το AIDS;

Μην σκέφτεσαι πως δεν σε αφορά. Μην φοβάσαι ακόμη και να το προφέρεις. Μην ντρέπεσαι να απαιτήσεις απόλυτη ασφάλεια… μιλάμε για το πολυτιμότερο πράγμα που έχεις – και έχω και έχουμε!!! Τη ζωή σου…

Η Ελλάδα χώρα “ειδικού” ενδιαφέροντος…

Δυστυχώς, εκτός από το επίκεντρο της διεθνούς οικονομίας, φέτος καταφέραμε να γίνουμε και το επίκεντρο της ευρωπαϊκής δράσης για την πρόληψη από ασθένειες. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου αφιέρωσε ειδική έρευνα στην Ελλάδα, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Γιατί; Γιατί φαίνεται πως τα στοιχεία είναι ανησυχητικά και τα κρούσματα συνεχώς αυξανόμενα.

Για την ακρίβεια το κομμάτι εκείνο του πληθυσμού που “χτύπησε καμπανάκι” ήταν τα άτομα που προσβλήθηκαν από τον ιο από μολυσμένη βελόνα, κατά τη χρήση ναρκωτικών. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να νιώσεις λιγότερο απειλούμενη. Άλλωστε ο πίνακας το δείχνει καθαρά… τα κρούσματα των Ελλήνων που καταγράφηκαν με την νόσο HIV παρουσιάζουν συνεχώς αύξηση! 

ΟΧΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ! 

Ένα πράγμα πρέπει να κάνεις. Να είσαι ψύχραιμη, σίγουρη για τον εαυτό σου και κυρίως καλά ενημερωμένη! Η λύση είναι στα χέρια σου και λέγεται προφυλακτικό… “χωρίς αυτό, δεν έχει διασκέδαση”. Αυτή θα είναι η μόνιμη απάντησή σου σε κάθε περίπτωση. Δεν χωρούν ελεημοσύνες, συναισθηματισμοί ή ανασφάλειες! Είναι απλά ζήτημα ζωής. Κι αν δεν το φοράς εσύ, καλό είναι να ξέρεις τα πάντα για τη χρήση του. Σε αφορά!!

Διάβασε περισσότερα αλλά και …οδηγίες για απολαυστικό και ασφαλές σεξ στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε