Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Savage Beauty – Alexander McQueen! Ποιες σταρ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της έκθεσης;

Η “Savage Beauty” είχε σκοπό να αναδείξει το δημιουργικό του μεγαλείο αλλά και τη σκοτεινή πλευρά του ρομαντισμού του!

Με οικοδέσποινα την Anna Wintour το MET υποδέχτηκε χτες το βράδυ τους μεγαλύτερους σταρ και τους καλύτερους φίλους του Alexander McQueen σε μια έκθεση προς τιμή του! Η “Savage Beauty” είχε σκοπό να αναδείξει το δημιουργικό του μεγαλείο αλλά και τη σκοτεινή πλευρά του ρομαντισμού του!

Η Sarah Jessica Parker επέλεξε να φορέσει μια vintage τουαλέτα από το 2005 που είχε σχεδιάσει ο Alexander McQueen προκειμένου να τιμήσει τον αγαπημένο της φίλο! Η Beyonce δίνει απόλυτο σχήμα της κλεψύδρας στις καμπύλες της σε ένα χρυσό-μαύρο φόρεμα Emilio Pucci το οποίο τελειώνει με σχήμα γοργόνας!  H Blake Lively εμφανίστηκε με μια τουαλέτα Chanel από τη χειμερινή συλλογή του 2009 που ταιριάζει υπέροχα με το νέο χάλκινο χρώμα των μαλλιών της!

H Karolina Kurkova φόρεσε μια τουαλέτα Jean Paul Gaultier με ιδιαίτερη δαντέλα στα πόδια και στο εσωτερικό της τουαλέτας βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς! Η Penelope Cruz ακολούθησε την πάγια της τακτική στο κόκκινο χαλί, μάξι τουαλέτα με ουρά, αυτή τη φορά με Oscar de la Renta, H Kristen Stewart επέλεξε τη λάθος τουαλέτα για το σωματότυπο τη καθώς τόσο το pattern όσο και η ευθεία γραμμή εξαφανίζει το σχήμα της σιλουέτας και τη θηλυκότητα της!

Δες εδώ περισσότερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε