Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε δημοπρασία νέες φωτογραφίες του βασιλιά της pop!

Σε δημοπρασία νέες φωτογραφίες του βασιλιά της pop!

Ο βασιλιάς της pop συνεχίζει να “πουλάει” ακόμα και μετά τον θάνατό του!

Ο Michael Jackson κατατάχθηκε στους πιο επικερδής νεκρούς celebrity της χρονιάς καθώς τα κέρδη από τις πωλήσεις των δίσκων του έφτασαν τα 175 εκατομμύρια λίρες. Παρόλο που ο τραγουδιστής πέθανε τον Ιούνιο του 2009, σε ηλικία 50 ετών, τους τελευταίους 12 μήνες έχει πολύ περισσότερα κέρδη από την Lady Gaga, την Madonna και τον Jay- Z μαζί!

Τα κέρδη του ήταν μεγαλύτερα και από τους υπόλοιπους 12 καλλιτέχνες στην διάσημη λίστα του περιοδικού Forbes, αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως ο John Lennon, o Steve McQuenn και ο Elvis Presley.

Πέρα από τις πωλήσεις των δίσκων, τα δικαιώματα της τελευταίας του ταινίας “This is it”, του show “Cirque du Soleil” και την ακίνητη περιουσία του αξέχαστου star, οι εισπράξεις από το ονομάτου γίνονται και από τις δημοπρασίες προσωπικών του αντικειμένων.

Εκτός από την γνωστή πια φωτογραφία με το μπλε μάτι, έχουν κυκλοφορήσει και καινούριες στο βιβλίο “Michael Jackson: The Auction”, κάποιες από τις οποίες θα δημοπρατηθούν τον Δεκέμβριο στο Παρίσι. Η δημοπρασία τους θα πραγματοποιηθεί στις 13 από τον οίκο Pierre Berge.

Οι δύο φωτογραφίες που σου παρουσιάζουμε εδώ, έχουν τραβηχτεί από τον Γάλλο καλλιτέχνη Arno Bani.

Δεξιά σου είναι το εξώφυλλο που επρόκειτο να μπει στον δίσκο του 1999 “Invincible” και απεικονίζει τον τραγουδιστή τυλιγμένο σε χρυσή κάπα να κοιτά κατευθείαν τον φακό!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε