Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Sexy cut! Πως να φορέσεις τα σκισίματα στα ρούχα και τι να προσέξεις…

Sexy cut! Πως να φορέσεις τα σκισίματα στα ρούχα και τι να προσέξεις…

Η λίγη σάρκα πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις… Ντύσου σωστά κι άφησε τις λεπτομέρειες να αναδείξουν το σεξαπίλ σου…

Αν σου έλεγα σκίσε τα ρούχα σου, μάλλον το μυαλό σου θα πήγαινε στο πονηρό. Αν σου έλεγα φόρεσε τα ρούχα σου σκισμένα επίσης δεν νομίζω να σε δελέαζε η πρότασή μου. Τι γίνεται όμως όταν σου λέω φόρεσε τα ρούχα σου με σκισίματα; Η φαντασία σου αμέσως ταξιδεύει σε αέρινες γραμμές που αφήνουν μέρος από τα άκρα σου εκτεθειμένα και σαγηνεύουν στο πέρασμά τους. Ή απλά η μνήμη σου σε πάει στο πόδι της Angelina Jolie τη βραδιά των Όσκαρ – ανυπέρβλητη στιλιστική στιγμή.

Παρόλα αυτά η Angelina κάτι σαν να ήξερε παραπάνω από μας αφού κατάφερε με μία τόσο απλή κίνηση μία τάση που αποτελεί σταθερή αξία στο γυναικείο ρουχισμό όπως είναι το σκίσιμο στο πλάι της φούστας να την αποθεώσει και να την συνδέσει αυτόματα μαζί της. Μπορείς να το παραδεχτείς, το μαύρο από βελούδο Atelier Versace φόρεμα το ξέρεις καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο φόρεμα στην πρόσφατη ιστορία των Όσκαρ.

Τις τάσεις όμως δεν τις κάνουν οι celebrities αλλά οι μεγάλοι οίκοι μόδας που βρίσκουν σίγουρα τρόπο να τις επικοινωνούν μέσα από επώνυμες κυρίες. Τα σκισίματα στις φούστες και στα φορέματα έχουν το βασικότερο ρόλο στην γραμμή των ρούχων και δεν περιορίζονται στο πλάι από το φόρεμά σου αλλά μεταφέρονται στο μπούστο, στην κοιλιά, στα μανίκια στην πλάτη, στους ώμους…

Από αριστερά: Αltuzzarra, Balmain, Kenzo

Το σκίσιμο στη φούστα επέλεξαν αρκετοί οίκοι ώστε να δώσουν την τάση μέσα από τις συλλογές τους. Κλασικές γραμμές, χωρίς να κρύβουν από πίσω τους υπερβολές με μόνη λεπτομέρεια το σκίσιμο “μαχαιριά” στο πλάι τους, που σίγουρα είναι “μαχαιριά” στη φαντασία των αντρών. Ο οίκος Balmain συνδυάζει δύο από τις ισχυρότερες τάσεις του χειμώνα μέσα από πράσινη βελούδινη φούστα και ο Kenzo ρίχνει στο τραπέζι το σκίσιμο στην όψη της φούστας σου παίζοντας με την ασυμμετρία.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε