Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Sexy, minimal ή girly; Διάλεξε τα εσώρουχα που σου ταιριάζουν από τις βιτρίνες του TLIFE…

Sexy, minimal ή girly; Διάλεξε τα εσώρουχα που σου ταιριάζουν από τις βιτρίνες του TLIFE…

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της προσέχει την εσωτερική της εμφάνιση όσο και την εξωτερική.

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της προσέχει την εσωτερική της εμφάνιση όσο και την εξωτερική…

Tα εσώρουχα είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι του ντυσίματός μας το οποίο αποφεύγουμε να συζητήσουμε είτε και να αναδείξουμε μπροστά σε κόσμο και το κρατάμε για εκλεκτά βλέμματα είτε ακόμη και μόνο για τον εαυτό μας. Τα εσώρουχα λοιπόν δεν είναι μόνο ένα κομμάτι που επιβάλλει η υγιεινή της καθημερινότητάς μας αλλά κι ένα κομμάτι που προφυλάσει, αναδεικνύει και πολλές φορές στολίζει το σώμα. Λένε μάλιστα πως ανάλογα με τα εσώρουχα που επιλέγεις δείχνεις και πολλά για την ψυχοσύνθεση ή απλά την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι την κάθε περίοδο.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σαφήνεια αν ισχύει κάτι τέτοιο αυτό που σίγουρα μπορώ να σου πω είναι πως κάποια εσώρουχα είναι πρακτικά όπως και κάποια ρούχα δεν σου επιτρέπουν να φορέσεις τα απόλυτα sexy εσώρουχά σου. Στην τελική είμαστε γυναίκες πργαματικές κι όχι πρωταγωνίστριες σε ταινία δράσης. Αν θέλεις να διαβάσεις όλα τα πρακτικά μυστικά για τα εσώρουχα κάνε “κλικ” εδώ.

Tρεις λοιπόν είναι οι βασικότερες κατηγορίες όταν αποφασίζεις πως χρειάζεσαι ή απλά θέλεις μία φρέσκια πινελιά στα εσώρουχά σου: sexy, minimal και girly. Το TLIFE επισκέφθηκε την νούμερο ένα εταιρία εσωρούχων Intimissimi και σου φέρνει όλα τα σχέδια αλλά και τα κομμάτια που ψάχνεις και σίγουρα θα λατρέψεις.

Αν η αγορά εσωρούχων συνεπάγεται μία sexy επένδυση για εσένα και το αγόρι σου ως επέκταση επέλεξε μέσα από την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως το κόκκινο, το μαύρο. Και μην ξεχνάς την δαντέλα. Διεγείρει τη φαντασία και “γαργαλάει” την επιθυμία. Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε