Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σήμερα η μεγάλη βραδιά των Καλλιστείων 2012! Όλες οι λεπτομέρειες

Σήμερα η μεγάλη βραδιά των Καλλιστείων 2012! Όλες οι λεπτομέρειες

Θα τα δεις αποκλειστικά από το TLIFE!

Όλα είναι έτοιμα για τον λαμπερό διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ 2012! Οι 19 φιναλίστ θα διεκδικήσουν απόψε το πολυπόθητο στέμμα και εσύ θα παρακολουθήσεις ζωντανά όλη τη βραδιά αποκλειστικά μέσα από το TLIFE.

Όλες αυτές τις μέρες σου μεταφέρουμε τον παλμό των προετοιμασιών μέσα από backstage φωτογραφίες και όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των κοριτσιών. Αυτό θα κάνουμε και κατά την διάρκεια της μεγάλης βραδιάς!

Την ώρα που θα μεταδίδεται live μέσα από το TLIFE θα σου έχουμε πλούσιο παρασκηνιακό υλικό ενώ θα έχεις την ευκαιρία να μας πεις κι εσύ τη γνώμη σου για τις υποψήφιες αλλά και για όλη την έκβαση του διαγωνισμού.

Δες όλες τις φιναλίστ των καλλιστείων και ψήφισε την αγαπημένη σου

Οι τελευταίες πρόβες και οι συντελεστές

Η ομάδα του διοργανωτή Βασίλη Πρεβελάκη βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών τις τελευταίες ώρες ώστε να ελέγξει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το φαντασμαγορικό event. Ο χώρος του “Dream City” έχει διαμορφωθεί ειδικά για τη μεγάλη βραδιά και η οικοδέσποινα Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχτεί τα κορίτσια στις 21:00 ακριβώς

“Αυτό που ακούω εγώ από τους ανθρώπους της showbiz είναι ότι δεν γίνονται πράγματα. Μία ατάκα που έχει πει πρώτη η Βάνα Μπάρμπα αλλά ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθεί. Όταν βλέπεις λοιπόν ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση και αυτή η διάθεση τελικά να γίνουν πράγματα κι αυτά έχουν να κάνουν με νιάτα, λάμψη, ομορφιά είναι ενθαρρυντικό. Το ότι δεν μπορεί η τηλεόραση να στηρίξει μία τόσο ενδιαφέρουσα και όμορφη βραδιά αλλά μπορεί να την κάνει το διαδίκτυο, για μένα, αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής η οποία προσαρμόζεται στα δεδομένα της. Εξελίσσεται και εκμεταλλεύεται την τεχνολογία και τις παροχές που της δίνει και δεν θα χάσουν καθόλου από την αίγλη και την λάμψη τους τα καλλιστεία. Η δουλειά που γίνεται είναι σπουδαία”, δήλωσε η παρουσιάστρια στην Τατιάνα λίγες ώρες πριν τον διαγωνισμό.

Από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση της σέξι Ελένης Φουρέιρα που θα ντύσει μουσικά το διαγωνισμό και θα μας ξεσηκώσει με τις μεγάλες της επιτυχίες και τα χορευτικά της. Η γνωστή ερμηνεύτρια που φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και του Στέλιο Ρόκκου, είναι έτοιμη για ένα μοναδικό show επί σκηνής.

Πάρε μία γεύση από τις τελευταίες πρόβες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε