Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου : “Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε…”

Η γνωστή παρουσιάστρια, κάνει στο “Τ-Life” τις πρώτες δηλώσεις της σε σχέση με την παρουσία της στο “Πρωινό ΑΝΤ1”, δίπλα στον Χρήστο Φερεντίνο !

Αυτό το καλοκαίρι, αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα πρόσωπα εκείνα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των Media… Βλέπετε, βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε διάφορα σενάρια της εποχής και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο ! Ο λόγος; Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου…

Ναι, η Σίσσυ αυτό το καλοκαίρι είχε μεγάλη ζήτηση, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά της ! Η Σίσσυ είχε μεγάλη ζήτηση εκ του αποτελέσματος, μιας και σε μία περίοδο κρίσης, ήταν ένα πρόσωπο το οποίο βρέθηκε να συζητά και με το Star, αλλά και με τον ΑΝΤ1 !

Συζητήσεις οι οποίες αναθερμάνθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν οριστικοποιήθηκε και το διαζύγιό της με τον Alpha. Η Σίσσυ έμεινε τηλεοπτικά ελεύθερη και ωραία και έτσι οι Αντεννικοί θέλησαν να είναι το φετινό… fresh πρόσωπο στο πρόγραμμά τους.

Μάλιστα, της έδωσαν για τα καλά την ψήφο της εμπιστοσύνης τους, βάζοντάς την στο ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο πρωινό τους, το οποίο στήνουν εδώ και δύο μήνες με τόση αγωνία και από το οποίο περιμένουν πολλά. Ολο αυτό τον καιρό ,λοιπόν, που είχε γίνει γνωστό πως η Σίσσυ Χρηστίδου θα ήταν εκείνο το πρόσωπο που θα στεκόταν δίπλα στον Χρήστο Φερεντίνο, στελεχώνοντας αυτή την ολοκαίνουργια τηλεοπτική προσπάθεια των ανθρώπων του Αμαρουσίου, προσπάθησα να μιλήσω μαζί της, αλλά εκείνη θέλησε να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από παντώς τύπου δηλώσεις, μέχρι τα πράγματα να πάνε όλα καλά…

Διάβασε στο TLIFE Τι λέει η Σίσσυ Χρηστίδου για την εκπομπή

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε