Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκέφτεσαι να παντρευτείς; Μάθε πώς θα το κάνεις με λίγα χρήματα!

Ονειρεύεσαι τον τέλειο γάμο, αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό; Το TL!fe σου δίνει χρήσιμες συμβουλές για όσα θα χρειαστείς για να οργανώσεις τον γάμο σου και σου προτείνει οικονομικές λύσεις για να κάνεις το όνειρο, πραγματικότητα!


Αναμφίβολα, μια από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας, είναι η ημέρα του γάμου της! Πόσες από εσάς δεν έχετε ονειρευτεί την τελετή, τις μικρές λεπτομέριες που κάνουν τη διαφορά, το χώρο της δεξίωσης; Στις μέρες μας ο πρίγκιπας του παραμυθιού μπορεί να έχει βρεθεί, όμως…η οικονομική κρίση να μην σας επιτρέπει να ζήσετε το όνειρό σας!

Γι αυτό το λόγο πολλά είναι τα ζευγάρια που δεν αποφασίζουν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, αλλά με πολιτικό. Ο βασικός λόγος αυτής της απόφασης, είναι φυσικά το δυσβάσταχτο κόστος του.

Σήμερα, ένας θρησκευτικός γάμος, με 120 καλεσμένους μπορεί να κοστίσει στο ζευγάρι όσο κοστίζει και η αγορά ενός καλού αυτοκινήτου! Το TL!fe, έψαξε και βρήκε για σένα τρόπους για να εξοικονομήσεις χρήμα, να ζήσεις το όνειρο με όλες τις λεπτομέριες που έχεις σκεφτεί, οικονομικά!

                                             Έρευνα αγοράς, το Α και το Ω ένος γάμου!

Ο καλός σoυ έκανε πρόταση γάμου και πρέπει να ξεκινήσεις τις προετοιμασίες! Φρόντισε να έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεση σου, ώστε να μην αναγκαστείς να κάνεις μια επιπόλαιη αγορά ενός προϊόντος που με την σωστή έρευνα θα το έβρισκες -ίσως- και στη μισή τιμή.

Ξεφύλλισε όσα περισσότερα περιοδικά γάμου μπορείς. Έτσι, θα πάρεις πολλές ιδέες και θα μπορέσεις εύκολα να αποφασίσεις πως θέλεις να είναι το νυφικό σου, η διακόσμηση της εκκλησίας, της δεξίωσης, οι μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια και να ενημερωθείς για τις τιμές της αγοράς.

Παράλληλα, ζήτα από 2-3 κοντινά σου πρόσωπα να είναι δίπλα σου κατά την περίοδο της προετοιμασίας και να σε βοηθήσουν τόσο κατά την περίοδο της έρευνας, όσο και κατά την προετοιμασία.

                                         Αγόρασε το νυφικό σου με 200 ευρώ!

Βρες το στιλ σου, ορίστε το budget με τον αγαπημένο σου και ετοιμάσου για εξόρμηση στα καταστήματα!
Το νυφικό είναι ένα από τα πιο σημαντικά έξοδα του γάμου. Πολλές νύφες προτιμούν να αγοράσουν το νυφικό τους, για διάφορους λόγους. Ωστόσο, μια πιο οικονομική λύση είναι να νοικιάσεις το νυφικό της αρεσκείας σου. Το TL!fe βρήκε οικονομικές προτάσεις και για τις δυο περιπτώσεις.

Μια καλή μέση τιμή για αγορά ενός νυφικού καλής ποιότητας μπορεί να κοστίζει από 1200 εως και πολλές χιλιάδες ευρώ! Ωστόσο, βρήκαμε νυφικό από μουσελίνα στα 750 ευρώ γι αγορά! Το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν περσινής κολεξιόν, ενώ στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνονται τα φορέματα των παρανύφων, ούτε το πέπλο. (Arka Μιχαλίτση, Λεωφ. Μαραθώνος 17 & Λ.Κατσώνη , τηλ. 210 60.47.730, arkawedding.gr )

Για ενοικίαση σε οίκο νυφικών της Γλυφάδας μπορείς να βρεις νυφικά με 800 και 900 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα φορέματα των παρανύφων, το πέπλο και και τα τσιμπιδάκια για τα μαλλιά. (Fairytale, Ζέρβου 28 Γλυφάδα. Τηλ. 210.8942678).

Μια άλλη σχετικά οικονομική λύση είναι να αγοράσεις μόνη τα υφάσματα. Πολλοί οίκοι νυφικών σου δίνουν την δυνατότητα να τους πας τα υφάσματα και το σχέδιο που έχεις αποφασίσει και να το ράψουν πάνω σου. Το κόστος ραφής του νυφικού είναι 600 με 700 ευρώ. (Fairytale, Ζέρβου 28 Γλυφάδα. Τηλ. 210.8942678).

Πολλά καταστήματα προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες με διάφορα “πακέτα προσφορών”. Για παράδειγμα, σε μαγαζί της Νίκαιας βρήκαμε νυφικό, φορέματα για δυο παρανυφάκια, 200 προσκλητήρια, 400 μπομπονιέρες, λαμπάδες στολισμένες με λουλούδια, στέφανα ασημένια, 2 νυφικές ανθοδέσμες, 2 ανθοστήλες, στολισμός αυτοκινήτου, συνθέσεις για στολισμό εκκλησίας και στολισμός εξωτερικού χώρου εκκλησίας, 2,500 ευρώ! ( “Βάγια”, Περιστάσεως 4, Νίκαια. Τηλέφωνο 210 4932932).

Γίνεται να αγοράσεις νυφικό με 200 ευρώ; Κι όμως μπορείς! To TL!fe βρήκε καινούριο νυφικό που πωλείται στα 200 ευρώ! Στο ίδιο κατάστημα “πακέτο” με νυφικό, 2 φορέματα των παρανύφων, 150 μπομπονιέρες και τα στέφανα κοστίζουν 780 ευρώ! (ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ, Καλαμιώτου 9 Αθήνα. Τηλ. 210 3238448, http://www.angela.gr/ )

Όσες τυχερές έχετε κληρονομήσει το δαντελένιο νυφικό της γιαγιάς, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόστος! Με λίγες διορθώσεις θα φοράτε τη μαγική αυτή μέρα, ένα φόρεμα ανεκτίμητης αξίας! 
                                                

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε