Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σκέφτεσαι τη λιποαναρρόφηση; Μια νέα μέθοδος υπόσχεται απώλεια λίπους και ταυτόχρονη σύσφιξη

Σκέφτεσαι τη λιποαναρρόφηση; Μια νέα μέθοδος υπόσχεται απώλεια λίπους και ταυτόχρονη σύσφιξη

Ισχύει πως μπορεί να σε απαλλάξει από 10 λίτρα λίπους σε μία και μόνο επέμβαση; Τι γίνεται με την χαλάρωση στο δέρμα; Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου σου δίνει όλες πληροφορίες…

Ονομάζεται και “βασίλισσα” των αισθητικών επεμβάσεων! Γιατί; Επειδή αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες μεθόδους, ειδικά στις μεσογειακές γυναίκες που τα ψωμάκια και η περιφέρεια είναι γραμμένες στο DNA τους! Και το όνομα αυτής, λιποαναρρόφηση! Πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι; Ισχύει πως μπορεί να σε απαλλάξει από 10 λίτρα λίπους σε μία και μόνο επέμβαση; Τι γίνεται με την χαλάρωση στο δέρμα μετά την εφαρμογή της; Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου σου δίνει όλες πληροφορίες για μια νέα μέθοδο λιποαναρρόφησης…

“Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής [λιποαναρρόφησης] είναι τόσο εξαιρετικά που την εφαρμόζουμε πια με μεγάλη ακρίβεια στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, γλουτούς, έσω και έξω μηρούς, κνήμες, γόνατα, βραχίονες, ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνει η εφαρμογή του στην περιοχή του πιγουνιού (διπλοσάγονο), του λαιμού, αλλά και των βλεφάρων” αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανασίου που εξειδικεύεται στη νέα τεχνική λιποαναρρόφησης.

– Τι είναι η νέα μέθοδος λιποαναρρόφησης;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, εφαρμόζεται μια από τις πιο καινούργιες τεχνικές που κυκλοφορούν παγκοσμίως, η λιποαναρρόφηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων.

Πρόκειται για μια συσκευή με την όνομα VASER, η οποία, μέσω ειδικών συχνοτήτων που χρησιμοποιεί, μπορεί και καταφέρνει, πέρα από την κλασική λιποαναρρόφηση, ταυτόχρονη σύσφιξη των σημείων όπου εφαρμόζεται.

– Ποια η διαφορά της από την κλασική λιποαναρρόφηση;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε