Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σκορδά-Λιάγκας: Ο γάμος τους!

ΦΩΤΟ: Πέτρος Χόντος

Το λαμπερό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου! Το TL!fe ήταν εκεί!

22:45 Το ζευγάρι βγήκε για δηλώσεις. Ο Γιώργος εξομολογήθηκε πως τις τρεις τελευταίες μέρες ήταν πολύ αγχωμένος και συγκινημένος και μάλιστα δεν έκρυψε πως βούρκωσε. Μόλις είδε σήμερα τη Φαίη του έφυγε το άγχος. Ήταν η πιο όμορφη νύφη της Ελλάδας και πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά! Φυσικά δεν έλειψε και το φιλί!

22:00 Η δεξίωση ξεκίνησε. Οι καλεσμένοι στην αρχή και για είκοσι περίπου λεπτά ήπιαν ένα ποτό και ύστερα κάθισαν στα τραπέζια τους.

21:50 Το μυστήριο τελείωσε, έτοιμοι για τη δεξίωση!

21:09 Ξεκίνησε το μυστήριο!

21:01 Έφτασε η νυφούλα Φαίη Σκορδά! Με μίνι νυφικό και πολύ μακριά ουρά! Όπως εξομολογήθηκε ετοιμάζει μία πολύ καλή έκπληξη στο Γιώργο…

20:40 Έφτασε ο Γιώργος Λιαγκας στο χώρο του μυστηρίου!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιάς. Από σήμερα τουλάχιστον ένα πράγμα θα έχει αλλάξει σίγουρα στην ζωή τους, θα φορούν και οι δύο την βέρα που πιστοποιεί την ένωσή τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ο γάμος τους είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους και έχουν φροντίσει και οι δύο να είναι όλα τέλεια!

20:19 Ο Νίκος Χατζηνικολάου έφτασε μαζί με τη σύζυγό του και ως κουμπάρος δήλωσε: “Είπα στο Λιάγκα αν θέλει να το σκάσει, μπορώ να το οργανώσω και τα τελευταία πέντε λεπτά, αλλά τον βλέπω αποφασισμένο να παντρευτει!

19:50 Έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι!

Το bachelor της νύφης

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFΕ, η Φαίη πήρε τις κολλητές της και βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στην Δέσποινα Βανδή και το κέντρο “Θάλασσα” στην παραλιακή. Η νεαρή παρουσιάστρια αποφάσισε να το ρίξει έξω, λίγο πριν το γάμο, μαζί με τις φίλες της. Στην παρέα ήταν μόνο οι κολλητές της Φαίης και δεν υπήρχαν άτομα από το χώρο της ελληνικής showbiz παρά μόνο ο μακιγιέρ της Δημήτρης Γιαννέτος.

Οι λεπτομέρειες του γάμου

“Δεν έχω μπει στην ψυχολογία της νύφης γι’ αυτό και όλα μου φαίνονται εύκολα. Τα προγραμματίζω χωρίς ιδιαίτερο άγχος και πιστεύω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό για να πάνε όλα καλά”, δήλωνε η Φαίη πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα στον γάμο της φίλης της Μαριέττας Χρουσαλά υποστήριξε πως έχουν μοιράσει τις δουλειές της οργάνωσης και όλα είναι όπως τα είχαν ονειρευτεί.

Παρόλα αυτά, λίγα 24ωρα πριν από την μεγάλη στιγμή, η όμορφη παρουσιάστρια ένιωσε για τα καλά το άγχος να την κυριεύει. Το κοντινό της περιβάλλον αναφέρει πως όλα εκείνα που πριν θεωρούσε λεπτομέρειες τώρα της φαίνονται απαραίτητα και πολύ σημαντικά. 

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις στο εκκλησάκι του Island στις 20:30 με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένους περισσότερους από 500 φίλους και συγγενείς. Τον στολισμό του χώρου και της εκκλησίας έχει επιμεληθεί η Fevronia.  Η διακόσμηση θα είναι λιτή, ενώ το χρώμα που θα κυριαρχεί είναι το λευκό.  

Το νυφικό της Φαίης είναι δημιουργία του Νικόλα και έγιναν και οι τελευταίες πρόβες πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι το νυφικό το σχεδίασε μόνη της γιατί είχε την ιδανική εικόνα στο μυαλό της και ήθελε να είναι όπως το είχε ονειρευτεί. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της θα επιμεληθεί ο μόνιμος συνεργάτης και φίλος της Δημήτρης Γιαννέτος. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια έχουν και οι μπομπονιέρες του γάμου που έχουν φτιαχτεί από τα παιδιά και τις δασκάλες του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. 
 
Η πρόταση γάμου

Ο Γιώργος Λιάγκας περίμενε πολύ καιρό να κάνει πρόταση γάμου στην Φαίη. Τελικά τα κατάφερε να της κάνει έκπληξη! Της έκανε δώρο ένα βιβλίο για γάτες, καθώς της αρέσει πολύ το συγκεκριμένο ζωάκι, μέσα στο οποίο είχε κόψει τις σελίδες και είχε κρύψει το δαχτυλίδι!

Η πρώτη γνωριμία

Όσον αφορά την γνωριμία του ζευγαριού, έγινε πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη “Gala”. Η Φαίη και ο Γιώργος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά η πρώτη επαφή όμως ήταν επεισοδιακή, αφού υπήρξε ένταση αναμεσά τους. Μία ένταση που οδήγησε σε κόντρα και τελικά εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε