Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

SMART MOVES! 18 τρόποι να ανανεώσεις το στιλ σου χωρίς ιδιαίτερο κόστος!

SMART MOVES! 18 τρόποι να ανανεώσεις το στιλ σου χωρίς ιδιαίτερο κόστος!

Δεν είναι μόνο οι νέες τάσεις που έρχονται με την έναρξη της κάθε σεζόν είναι και ο τρόπος που φοράς τα ρούχα σου ώστε να είσαι στη μόδα..

Με την έναρξη της κάθε σεζόν βομβαρδίζεσαι με εικόνες γεμάτες μόδα. Νέα στιλ, νέα χρώματα, νέα υφάσματα, νέα ρούχα, νέα αξεσουάρ κι όλα αυτά μαζί φτιάχνουν τις νέες τάσεις που σαφέστατα σε εξιτάρουν και σε κάνουν να θέλεις να ανανεώσεις όσο καλύτερα μπορείς κι εσύ την ντουλάπα σου.

Αρκεί όμως να ενημερώνεσαι για τις τάσεις και να βγαίνεις έξω στα μαγαζιά; Θα σου απαντήσω μονολεκτικά: όχι! Μπορείς να αποφύγεις κάποια έξοδα αλλάζοντας απλά τη θέση ενός αξεσουάρ στο ντύσιμό σου; Ναι. Και μπορεί να σου φανεί και αστείο αλλά κάθε σεζόν δεν αλλάζουν οι μπότες αλλάζουν τα τακούνια τους. Δεν αλλάζουν οι ζώνες αλλάζει το ύψος που τις φοράς.

Αγαπημένη μου φίλη κι όμως όταν θα το διαβάσεις αυτό το άρθρο με άλλη ματιά θα κοιτάξεις τα ήδη υπάρχοντά σου ενώ θα ξεκαθαρίσει μέσα σου ποιά κομμάτια πραγματικά σου λείπουν και ποιά τα έχεις ήδη απλά δεν τα είχες δει από αυτή την πλευρά. 

Το TLIFE σου αποκρυπτογραφεί λοιπόν τις μικρές αυτές λεπτομέρειες που αν τις ακολουθήσεις το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και πολλές φορές θα σε γλιτώσει κι από περιττές σπατάλες.

1) Συνδύασε τη ζώνη με την τσάντα και τις γόβες σου

Το ξέρω πως ότι διάβαζες μέχρι σήμερα αφορούσε τρόπους να μπλέξεις τα χρώματα και να κάνεις το αγαπημένο mix&match παιχνίδι. Φέτος το mix&match έχει πιο δημοκρατικό χαρακτήρα και σου επιτρέπει να μπλέξεις τα επώνυμα αξεσουάρ με ρούχα από μεγάλες αλυσίδες ρούχων ενώ σε θέλει chic και ναι μία chic κοπέλα επιλέγει πάντα ένα χρώμα στα αξεσουάρ της. Απόφυγε λοιπόν τα πολλά χρώματα και μεταμόρφωσε το σύνολο σου σε casual chic.

Δες περισσότερες συμβουλές στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε