Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σοφία Κούστα: Από ηθοποιός… σύζυγος εφοπλιστή!

Η ηθοποιός με το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που άφησε την καριέρα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Οι πιο παλιές ίσως να τη θυμάστε σαν Σοφία Γιαννίκου, τότε που μάγευε με το υποκριτικό της ταλέντο στη μεγάλη οθόνη.

 Η Σοφία Κούστα είναι η σύζυγος του πασίγνωστου εφοπλιστή, Γιάννη Κούστα. Είναι από τις πιο καλοντυμένες και λαμπερές κοσμικές κυρίες. Πριν να γίνει όμως σύζυγος εφοπλιστού, είχε την δική της λαμπρή καριέρα.
Τη δεκαετία του 80′ διέπρεψε στον ελληνικό κινηματογράφο με παραγωγό τον Γιώργο Σκαλενάκη. Χαρακτηριστική ήταν η ερμηνεία της στις ταινίες ”Πανταχού παρών” και ”Ορκιστείτε παρακαλώ”.
Όταν όμως μπήκε ο Γιάννης Κούστας στη ζωή της εγκατέλειψε την καριέρα της και αφοσιώθηκε στον άντρα της αλλά και στις δύο κόρες της, που τόσο πολύ αγαπά.

Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολλές. Συχνά βρίσκεται και εκτός Ελλάδος. Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το διατυμπανίζει. Μολονότι στο σπίτι της διαθέτει πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό θέλει να ελέγχει τα πάντα. Από τις προμήθειες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στη διακόσμηση.

Δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπά τον χώρο του θεάματος. Σε κάθε ευκαιρία πηγαίνει και παρακολουθεί θέατρο και κινηματογράφο. Ευχαριστιέται πολύ όταν βρίσκεται στο εξωτερικό και παρακολουθεί μοναδικά μιούζικαλ που δεν έχουν έρθει ακόμη στην ελλάδα.
Πούλησε το σπίτι της στη Γλυφάδα και δώρισε τα έπιπλα σε συγγενείς και φίλους. Η οικογένεια διαθέτει ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Plaza της Νέας Υόρκης. Oδηγεί μια πολυτελή Aston Martin DB. Γενικά αγαπά πολύ τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα.
Είναι φανατική θαυμάστρια του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Φροντίζει να μην λείπει ποτέ από τις εμφανίσεις του τραγουδιστή. Οι κόρες της από την άλλη έχουν ψύχωση – με ποιον άλλον- με τον Σάκη Ρουβά.

Πηγή: Ciao

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε