Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σοκ με την εξαφάνιση της 14χρονης αδελφής γνωστού αθλητή

Σοκ με την εξαφάνιση της 14χρονης αδελφής γνωστού αθλητή

Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της. Επί ποδός η αστυνομία και “Το Χαμόγελο του παιδιού” για να την βρουν…

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της 14χρονης αδελφής του μπασκετμπολίστα Κώστα Τσαπρούνη, που εξαφανίστηκε πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για την Δέσποινα Τσαπρούνη που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά στις 24 Αυγούστου. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

 

Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και βάρος 56 κιλά. Έχει μαζί της σχολική τσάντα (σε ανοιχτό μωβ χρώμα), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια.

 

Λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες και κινητοποιήθηκε ο οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Σε ανακόινωσή, του μάλιστα ο οργανισμός ανέφερε: “Η οικογένεια της Δέσποινας ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους”.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξαφάνιση της ανήλικης έχει γνωστοποιηθεί ήδη μέσω Διαδικτύου με τεράστια απήχηση και παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

Το TLIFE επικοινωνήσε με την οικογένεια της Δέσποινας που ανησυχεί πολύ για το που βρίσκεται η 14χρονη κοπέλα. Ο πατέρας της και ο αδελφός της μας ενημέρωσαν πως ακόμη δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για το που μπορεί να είναι το 14χρονο αγγελούδι τους, αλλά καλλούν όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα της περιοχης στο 2104837284 και τη γραμμή εξαφανισμένων παιδιών στο 1056.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε