Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σοκάρει η μάνα που συνελήφθη να κάνει σεξ με τον 16χρονο γιο της! “Ήταν γενετική έλξη” είπε

Σοκάρει η μάνα που συνελήφθη να κάνει σεξ με τον 16χρονο γιο της! “Ήταν γενετική έλξη” είπε

Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών ενώ κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες της.

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα συνελήφθη επ’ αυτοφόρω για αποπλάνηση ανηλίκου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 32χρονη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με έναν 16χρονο. Δεν το χωρούσε ο ανθρώπινος νους όμως όταν ανακάλυψαν ότι μεταξύ στην γυναίκα και στον νεαρό υπήρχε συγγένεια Α’ βαθμού. Ήταν μάνα και γιος!

Η Mistie Atkinson είχε γεννήσει μικρή το γιο της. Στη συνέχεια τον εγκατέλειψε και έκτοτε ο μικρός ζούσε με τον πατέρα του και την μητριά του. Δεν είχε καμία επαφή με το γιο της κι εκείνςο δεν την είχε δει ποτέ, ούτε σε φωτογραφία.

Ξεκίνησε λοιπόν τυχαία ένα φλερτ μεταξύ τους στο ίντερνετ και η 32χρονη του έστειλε γυμνές φωτογραφίες της. Τότε αποφάσισαν να κλείσουν και το μοιραίο ραντεβού! Οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του 16χρονου βίντεο που είδειχναν τις σεξουαλικές του περιπτύξεις με την Mistie.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Mistie που τον περασμένο Μάιο συνελήφθη επειδή έκανε σεξ με τον 16χρονο γιο της, κάνουν το γύρο του ίντερνετ. Η 32χρονη γυναίκα τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 4 ετών και 8 μηνών από το Ανώτερο Δικαστήριο της Νάπα στην Καλιφόρνια.

Δες τι δήλωσε η ίδια μετά την ετυμηγορία και τις φωτογραφίες από την σελίδα της στο facebook που κυκλοφόρουν στο διαδίκτυο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε