Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σολωμού – Παπούλια: ”Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι απάτη!”

Οι ηθοποιοί μίλησαν για την τηλεόραση, το γάμο και τα παιδιά τους!

Η Εβελίνα Παπούλια  και η Μαρία Σολωμού, σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό ”ΟΚ”, μίλησαν για το ρόλο ”της μητέρας” που έχουν αναλάβει, το γάμο, την τηλεόραση και το Μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστούν.

Η Εβελίνα αρχικά, μίλησε για την πολύτιμη βοήθεια που της είχε δώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, στα πρώτα της βήματα κι όσον αφορά στην αποχή της από την τηλεόραση, είπε:  ”Θεωρώ ότι είμαι ηθοποιός κι όχι μια περσόνα που περιφέρει τον εαυτό της, παίζοντας τα ίδια και τα ίδια. Δεν μου πρότειναν να κάνω κάτι διαφορετικό.”  

Κατά καιρούς πέρασε δύσκολες στιγμές και έκλαιγε τόσο που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι ήχοι αυτοί έβγαιναν από μέσα της.

Η ίδια δεν θα τολμούσε να κάνει δεύτερο γάμο, γιατί όπως είπε, ”το έκανε μία φορά και τελείωσε με αυτό. Ο γάμος είναι κάτι που ακόμα και ως ιδέα την καταπιέζει και δεν της πάει καθόλου!”

Η Μαρία Σολωμού με τη σειρά της, δήλωσε πρώτα πρώτα, ότι δεν θα συμμετείχε ποτέ στο Just the two of us, γιατί δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία της ένα κόνσεπτ που απαιτεί από έναν άνθρωπο να κρίνεται για κάτι που δεν είναι καν η δουλειά του. ”Η εκπομπή δεν μου άρεσε κι ήταν από τα προγράμματα που απορούσα γιατί έγιναν. Τρώμε που τρώμε στη μάπα κριτικές από ειδήμονες πάνω στη δουλειά μας, είναι ανάγκη να ακούω μετά τον κάθε τυχάρπαστο πανελίστα να με σχολιάζει για κάτι που έκανα για να περάσω καλά;”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί! 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε