Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σώτης Βολάνης: “Είμαι αλκοολικός”

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Ο Σώτης Βολάνης, που πριν από μια δεκαετία τραγουδήσε με μεγάλη επιτυχία στις πίστες της Αθήνας, εξομολογήθηκε ότι βρίσκεται σε φάση απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Η αποκάλυψη τους προβλήματος που αντιμετωπίζει έγινε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Ο τραγουδιστής δεν είχε μιλήσει για το δράμα που ζει όυτε σε πολύ κοντινά του πρόσωπα κι αποφάσισε να το μοιραστεί μέσα από την τηλεόραση. “Αποφάσισα να δώσω τη μάχη μου, να παλέψω και να γλιτώσω από αυτή τη  μάστιγα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι θαυμαστές του έσπευσαν να πάρουν τηλέφωνο να δείξουν την συμπαράστασή τους και να του δώσουν κουράγιο, πράγμα που συγκίνησε τον Σώτη. Ο λόγος που τον έριξε στο ποτό είναι το περιθώριο στο οποίο βρέθηκε ξαφνικά μετά από την μεγάλη επιτυχία που είχε. 

“Ο λόγος που το έριξα στο ποτό είναι γιατί είμαι εσωστρεφής και δεν εκφράζω τα συναισθηματά μου”, υπογράμμισε ο τραγουδιστής ο οποίος νιώθει έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή και υπόσχεται πως: “Δεν πρόκειταιο να ξαναβάλω γουλιά στο στόμα μου”. Η αρχή αυτή θα γίνει με το νέο τραγούδι που του έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας και την εμφάνισή του σε αθηναϊκό κέντρο σε λίγες μέρες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε