Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στα 81 του βάζει το τρίτο στεφάνι!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά για τον διεθνούς φήμης Έλληνα τενόρο Τζον Μοδινό που παντρεύτηκε την κατά πολύ νεότερη αγαπημένη του.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο δημαρχείο του Χαλανδρίου, την περιοχή όπου ζουν. Ο Τζον Μοδινός μιλά για κεραυνοβόλο έρωτα με την 32χρονη Ρουμάνα Ροξάνα Τσετάλι η οποία είναι εξαίρετη σοπράνο στην χώρα της.

“Πέρασαν δύο χρόνια να το αποφασίσουμε. Νομίζω ότι κάναμε καλά. Είμαστε πανευτυχείς και θέλουμε να δώσουμε ένα παράδειγμα ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Εφόσον υπάρχει ζωή, ζωντάνια και αγάπη όλα τα υπόλοιπα γίνονται”, υποστηρίζει στην εφημερίδα Espresso ο Έλληνας βαρύτονος.

Ο Τζον Μοδινός είναι από τους διασημότερους λυρικούς καλλιτέχνες, πολυβραβευμένος και μάλιστα είναι ο πρώτος τραγουδιστής όπερας που έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει τραγουδήσει 223 φορές “Ριγκολέτο” με τον Λουτσιάνο Παβαρότι.

Όσο για την αγαπημένη του ο ίδιος δηλώνει: “Είναι Ρουμάνα, ελληνικής καταγωγής και από τους δυο γονείς. Έχει τραγουδήσει στην Όπερα της Κωστάντζα, στη Ρουμανία, στο Βουκουρέστι και στην Ιταλία όπου έκανε θριαμβευτική επιτυχία.”

Το ζευγάρι, πριν αναχωρήσει για τον μήνα του μέλιτος, θα κάνει κοινή εμφάνιση στο δημαρχείο Φιλοθέης στις 14 Ιουνίου, σε μία συναυλία με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου για την ζωή του τενόρου. Το βιβλίο θα φέρει τον τίτλο “Ένας μύθος ντυμένος μελωδία: Ο Τζον Μοδινός” και είναι του δημοσιογράφου Πάνου Καλούδα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε