Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στα backstage με τη “Γενιά των 592” για την Ημέρα κατά του Aids!

Δες στο TLIFE φωτογραφίες από τα backstage του σποτ που γύρισε “Η γενιά των 592 ευρώ” για την Παγκόσμια Ημέρα του Aids!

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για το AIDS την 1η Δεκεμβρίου, η παρέα της νεανικής σειράς του Mega “Η γενιά των 592 ευρώ” γύρισε το ενημερωτικό σποτ του καναλιού. Το TLIFE σου εξασφάλισσε φωτογραφίες από τα backstage του γυρίσματος.

 
Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “MEGAΜαζί” του καναλιού δίνει για 4η χρονιά δυναμικά το “παρών” στηρίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης για τον ιό HIV, προβάλλοντας το μήνυμα της εκστρατείας των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων “Κέντρο Ζωής” και “Praksis”, “Ενημέρωση, Προφύλαξη, Εξέταση”.

 
Ενεργοί αρωγοί στην προσπάθεια αυτή θα είναι οι ηθοποιοί της σειράς “Η γενιά των 592€», Θοδωρής Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Άνδρη Θεοδότου, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Λευτέρης Ελευθερίου.
 

 
Οι 6 ηθοποιοί, μέσω ενός ειδικού σποτ, που προβάλλεται υπενθυμίζουν στο κοινό ότι η ενημέρωση, η προφύλαξη και η τακτική εξέταση είναι οι απαιτούμενες ενέργειες για την εξάλειψη του AIDS, ενώ θα συμμετέχουν στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου στον Ιανό από το “Κέντρο Ζωής” και την “Praksis” αλλά και στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοραή την ίδια μέρα.

 
Στην εκδήλωση αυτή θα χαρίζουν αγκαλιές (free hugs) στους περαστικούς, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τα οροθετικά άτομα χρειάζονται υποστήριξη και όχι κοινωνικό αποκλεισμό.
 
Δες φωτογραφίες από τα backstage του ενημερωτικού σποτ:

Δες το video από το σποτ:


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε