Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Στα backstage της παράστασης των Ρήγα–Παπούλια! Δες τι είπαν στο TLIFE οι πρωταγωνιστές

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της θεατρικής παράστασης “Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του” μίλησε στο TLIFE για τον έρωτα, τη showbiz και τη μεταξύ του χημεία…

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπου αγαπήθηκε, η θεατρική παράσταση “Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του” επέστρεψε στην Αθήνα και βρήκε το λιμανάκι της στο θέατρο Αθηνά. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, το TLIFE συνάντησε το πρωταγωνιστικό δίδυμο Ρήγα – Παπούλια και βρεθήκε στα backstage της παράστασης.

 

H Εβελίνα Παπούλια ήταν αυτή που μας υποδέχτηκε πρώτη στη σκηνή του θεάτρου. Η γνωστή ηθοποιός καθόταν στον καναπέ που βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής, ήταν ευδιάθετη και πολύ χαλαρή. Η ίδια είχε γιορτή και γενέθλια εκείνη τη μέρα και τα μηνύματα που έρχονταν στο κινητό της ήταν πολλά. Λίγο αργότερα, στη σκηνή βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Ρήγας για να ξεκινήσουμε τη συνέντευξη.

.

 

Πείτε μας λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης.

Α. Ρήγας: Το έργο είναι μια κωμωδία γραμμένη για δυο ανθρώπους της showbiz:μια ηθοποιό και έναν σκηνοθέτη που γνωρίζονται σε μια ακρόαση μια παραμονή Πρωτοχρονιάς. Από την ακρόαση περνούν πολλοί και τελευταία της ακρόασης είναι μια κοπέλα που σχεδόν σε κατάσταση εγκλεισμού τον υποχρεώνει να την ακούσει σε διάφορους ρόλους που ερμηνεύει. Εκεί δείχνει το μεγαλείο της αταλαντοσύνης της, αλλά είναι μια κοπέλα που προσπαθεί να κερδίσει τα πάντα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η δράση μετά το θέατρο μεταφέρεται στο σπίτι του ήρωα, όπου εκεί θα βρεθεί η κοπέλα και θα περάσει μια ακραία νύχτα μαζί του. Το ξημέρωμα της νέας χρονιάς θα τους βρει μαζί, αφού περάσουν από διάφορα στάδια. Μέσα από αυτό θα αναγκαστούν να πουν αλήθειες για τον εαυτό τους και να απαλαχθούν από ψεύδη και κατασκευές του μυαλού τους.

 

Πώς είναι η μεταξύ σας χημεία;

Ε. Παπούλια: Τέλεια. Δοκιμασμένη θα έλεγα.

Α. Ρήγας: Γι’ αυτό θα πρέπει να ρωτήσουμε το κοινό, αν του αρέσει αυτό που βγάζουμε. Εγώ νιώθω πολύ ασφαλής με την Εβελίνα.

 

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα;

Ε. Παπούλια: Δεν ξέρουμε ακόμη. Έχουμε την παράσταση, Εγώ λογικά θα κάνω κάποιες εμφανίσεις στο MuzicAll με την ομάδα “Zand the Band”. Αλλά δεν έχουμε κάτι σίγουρο ακόμη.

Α. Ρήγας: Εγώ, για τρία χρόνια θα παίζουμε ακόμη την Κοέλιο. Γιατί υπάρχουν πολλά μέρη που δεν έχουμε πάει. Θα παίξουμε ακόμη σε πολλά θέατρα, μέχρι να γεράσει η Εβελίνα, γιατί εγώ είμαι αγέραστος. (γέλια) Αστειεύομαι ασφαλώς. Πάντως υπάρχουν σκέψεις για πολλά πράγματα.

Θα συνεργαστείτε στο θέατρο με την Δέσποινα Βανδή;

Α. Ρήγας: Κουβέντες έχουμε κάνει με την Δέσποινα, αλλά δεν έχουμε ετοιμάσει κάτι, ούτε μπορούμε να πουμε ότι είναι σίγουρο. Έχει γίνει μια συζήτηση, αλλά μέχρι εκεί.

 

Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε