Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Σταμάτησα τα μπότοξ. Τώρα καταλαβαίνω πως δεν με έκαναν ομορφότερη”

Είναι 40αρα κι όμως είναι σέξι φορώντας κοντά σορτάκια και ψηλοτάκουνα παπούτσια και λέει τέλος στις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Kylie Minogue είναι 42 χρονών και νιώθει πιο όμορφη από ποτέ. Μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της το 2005 καθώς είχε καρκίνο του μαστού έχει αλλάξει εντελώς η εμφάνισή της και η αντίληψή της για την ζωή.

“Σταµάτησα το µπότοξ. Δεν είµαι εναντίον των πλαστικών επεµβάσεων. Τώρα όµως καταλαβαίνω ότι όλα αυτά δεν µε έκαναν οµορφότερη. Δεν ήµουν αληθινή. Τώρα το πρόσωπό µου λάµπει”, δηλώνει η pop star στην Sunday Times. “Ολοι άρχισαν να µιλούν για εµένα ως µια 40χρονη γυναίκα που παρά το γεγονός ότι έκανε χηµειοθεραπείες, παραµένει λαµπερή. Η αλήθεια είναι, όµως, ότι στα γυρίσµατα ένιωσα 1.000 ετών. Δεν µου είναι εύκολο πια να χορεύω µε τακούνια. Μεγάλωσα…”, υποστηρίζει η ίδια για την τελευταία της εμφάνιση στο video clip του νέου της τραγουδιού “All the lovers”.

Πρόσφατα η τραγουδίστρια πέταξε τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε με ένα σεντόνι για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και πραγματικά αποτελεί πρότυπο για όλες τις γυναίκες. “Ηµουν κοντή, δεν είµαι πια. Και αυτό επειδή δεν µε ενδιαφέρει αν είµαι κοντή ή όχι. Αυτό που έχει σηµασία είναι ότι είµαι ζωντανή. Θυµάµαι όσα πέρασα στα νοσοκοµεία κάθε φορά που µε πιάνει κατάθλιψη και νιώθω τυχερή. Ηθελα να ζήσω και δεν µε ενδιέφερε αν έπαιρνα κιλά από τις θεραπείες”, τονίζει η Kylie.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε