Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Star Style! Tι φόρεσαν οι celebrities αυτή την εβδομάδα; Δες τις πιο καλοντυμένες…

Oι celebrities κάνουν μόδα και κάθε εβδομάδα κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας με τις επιλογές τους! Δες τι φόρεσαν τώρα αυτή τη φορά…

Οι celebrities αναμφισβήτητα κάνουν μόδα αφού έχουν τη δυνατότητα να φοράνε ρούχα υψηλής ραπικής σε κάθε τους εμφάνιση. Ακόμα κι αν δεν κάνουν πάντα τις πιο καλόγουστες επιλογές σίγουρα φροντίζουν να επιλέγουν από ό, τι πιο μοδάτο και επίκαιρο στον χώρο της μόδας. Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι φορές που οι σχεδιαστές μόδας παραχωρούν ρούχα τους σε celebrities ώστε να προμοτάρουν τις συλλογές τους.

Επειδή δεν μπορείς να ξέρεις ποιοί αποφασίζουν για εκείνους και για το τί θα επιλέξουν να φορέσουν αυτό που μπορείς να κρίνεις είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το TLife όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα σου συγκεντρώνει σε ένα άρθρο τις πιο καλοντυμένες της εβδομάδας που μας πέρασε.

H Alexa Chung επέλεξε ένα πολύ γλυκό φόρεμα με λεπτό πουά και το συνδύασε με μεταξωτό πουκάμισο φορεμένο από μέσα. Αναμφισβήτητο trend της σεζόν ο κλειστός γιακάς στο λαιμό με όνομα “peter pan”! Toν ίδιο γιακά βλέπουμε και στο σύνολο της Εmma Roberts που φόρεσε στενό glitter φόρεμα του οίκου Miu Miu.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε