Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στη φυλακή ο εκβιαστής της Crawford!

Στη φυλακή ο εκβιαστής της Crawford!

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η υπόθεση εκβιασμού της Cindy Crawford που είχε απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

 Ο λόγος ήταν μια φωτογραφία που έδειχνε τη μικρή κόρη του διάσημου μοντέλου να είναι δεμένη και φιμωμένη σε μια καρέκλα. Ο εκβιαστής του διάσημου μοντέλου, Edis Kayalar -γερμανικής καταγωγής- προσπάθησε να αποσπάσει 100.000 δολάρια από την οικογένεια της Cindy Crawford, αλλά καταδικάστηκε τελικά, σε δυο χρόνια φυλάκισης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, η φωτογραφία με την οποία εκβίαζε την Crawford κλάπηκε από την νταντά της 7χρονης κόρης του ζεύγους και ήταν αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού τους. Η κόρη της Crawford αποκάλυψε στους γονείς της ότι έπαιζε “κλέφτες και αστυνόμους” με την νταντά της, γι’ αυτό είναι και δεμένη στην καρέκλα.

Ωστόσο, ο εκβιαστής, ο οποίος είναι φίλος της νταντάς βρήκε τη φωτογραφία και απείλησε την οικογένεια ότι θα τη δημοσιεύσει στα περιοδικά, αν δεν του έδιναν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Crawford και ο σύζυγός της Rande Gerber δεν υπέκυψαν στις πιέσεις του και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Ακολούθησαν δίκες και εφέσεις, και τελικά ο ο εκβιαστής καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Los Angeles.

Θέλοντας να μην πάρει έκταση το θέμα, ο εκπρόσωπος των Crawford και Gerber ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου πουλήσει, αγοράσει ή δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε