Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στη φυλακή ο Χρήστος Ψωμοπούλος;

Στη φυλακή ο Χρήστος Ψωμοπούλος;

Δικαστικές εκρεμμότητες που είχε ο νεαρός επιχειρηματίας πριν μπει φαντάρος τον έστειλαν στην φυλακή.Το NewsIt επικοινώνησε μαζί του.

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Η δικαστική απόφαση ήταν εξαγοράσιμη αλλά ο ίδιος προτίμησε να μην πληρώσει το ποσό κι αντ’ αυτού να πάει στην φυλακή. Το ναυτικό τον παρέδωσε στους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στις στρατιωτικές φυλακές Κορίνθου.

Σε επικοινωνία που είχε το NewsIt μαζί του ο Χρήστος Ψωμόπουλος διαψεύδει το γεγονός ότι μπήκε φυλακή αφού όπως ισχυρίζεται η απόφαση δεν ήταν τελεσίδικη. “Αφού μπορώ και σας μιλάω πως είναι δυνατόν να είμαι στην φυλακή”, δήλωσε ο ίδιος και υποστηρίζει ότι βρίσκεται έξω με άδεια.

Ο επιχειρηματίας κος Τσουρεκάς, που είχε παλαιότερα δικαστική αντιπαράθεση μαζί του, δήλωσε στο NewsIt ικανοποιημένος από την έκβαση αυτή. “Ο αλήτης, ο απατεώνας ο Ψωμόπουλος επιτέλους θα παέι φυλακή όπως έπρεπε εδώ και χρόνια. Δεν ήταν από την δική μου περίπτωση, ήταν σε πολλά θέματα ανοιχτός. Δεν ξέρω ποιος τον έχωσε. Το περίμενα τόσα χρόνια. Και τώρα που μπήκε θα μπουν αθροιστικά και τα άλλα. Όταν είσαι με αναστολή εαν κάνεις κι άλλες ποινές συγχωνεύονται.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε