Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στην παραλία με τον νέο του έρωτα ο Μ. Βαρβιτσιώτης

Δες φωτογραφίες…

Τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ο γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό της Real Life, καθώς απολάμβανε το μπανάκι του στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Δεν ήταν όμως, μόνος του… Μαζί του ήταν μια ξανθιά, καλλίγραμμη, 27χρονη καλλονή, που εδώ και λίγο χρονικό διάστημα διατηρεί δεσμό μαζί του και είναι κάτοικος νοτίων προαστίων.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά μακριά από το φως της δημοσιότητας τη σχέση του, όμως άνθρωπος του περιβάλλοντός του, δήλωσε στην εφημερίδα ότι μέρα με τη μέρα ο έρωτάς του γίνεται όλο και πιο δυνατός και παρά το βεβαρυμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα, περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί, είτε βγαίνοντας για φαγητό είτε απολαμβάνοντας το ποτό τους σε κάποιο μπαρ της Γλυφάδας.

Ο Μιλτιάδης και η 27χρονη γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας κι από την πρώτη στιγμή γοητεύτηκε ο ένας από την παρουσία του άλλου. Έτσι, άρχισαν να βγαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα…

Διάβασε περισσότερα στη Real Life που κυκλοφορεί.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε